کد خبر: ۳۱۶۸۷۸
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۱
هشدار پلیس راهور

گواهینامه رانندگان متخلف حادثه‌ساز در شهریور تا 3 ماه توقیف می‌شود

رئیس پلیس راهور فراجا اعلام کرد: در شهریورماه هر راننده‌ای که مرتکب تخلف حادثه‌ساز شود، گواهینامه‌اش به‌ صورت سیستمی تا سه ماه متوقف خواهد شد.
به گزارش ایسنا، سردار تیمور حسینی در نشست خبری گفت: ما در مقاطعی از جمله حمله رژیم صهیونیستی و موضوع تخلیه تهران با حجم بی‌سابقه تردد خودروها در محورهای مواصلاتی مواجه شدیم. در آن شرایط سه شبانه‌روز به‌طور مستمر درگیر مدیریت ترافیک بودیم و همزمان باید موضوع سوخت‌رسانی به خودروها را نیز مدیریت می‌کردیم. در همان شب نخست، بیش از ۳۰‌ تانکر سوخت‌رسان را با اسکورت ویژه و حتی خلاف مسیر ترافیکی هدایت کردیم تا خللی در تأمین سوخت مردم ایجاد نشود.
حسینی ادامه داد: با وجود اینکه هیچ پیش‌آگاهی نسبت به وقوع چنین شرایطی نداشتیم، اما با اقدام به‌ موقع و استفاده از تجربیات گذشته توانستیم ظرف ۷۲ساعت نخست به شکلی عمل کنیم که هیچ‌کس در محورهای مواصلاتی به‌ویژه اطراف پایتخت با مشکل جدی مواجه نشود.
وی همچنین با اشاره به اقدامات پلیس راهور در ایام اربعین ادامه داد: با توجه به شرایط خاص جوی و افزایش حجم ترددها نسبت به سال‌های گذشته، امسال مدیریت ترافیک به‌ مراتب منظم‌تر انجام شد. در هیچ‌یک از مرزها و محورهای مواصلاتی شاهد گره ترافیکی نبودیم و ساماندهی خودروهای شخصی، ناوگان مسافربری و ورود و خروج زائران حسینی بدون مشکل انجام شد. حتی تا ۷۲ساعت پس از اربعین نیز فعالیت‌ها ادامه داشت و خللی در ترددها مشاهده نشد.
رئیس پلیس راهور فراجا درباره آمار تصادفات در این ایام نیز بیان کرد: در ایام اربعین امسال در حوزه تصادفات جرحی و فوتی ۱۷درصد کاهش داشته‌ایم. البته آمار رسمی توسط پزشکی قانونی تا پایان شهریور اعلام خواهد شد، اما در صورت تأیید این روند، برای دومین سال متوالی شاهد کاهش تصادفات در کشور خواهیم بود.
حسینی درباره برنامه‌های شهریورماه پلیس راهور برای نعطیلات آخر تابستان نیز توضیح داد: شهریور همواره یکی از ماه‌های پرتردد جاده‌ای است. در همین راستا برای حفظ ایمنی ترددها، برخورد با تخلفات حادثه‌ساز به‌طور جدی در دستورکار پلیس قرار دارد. همانند نیمه دوم تعطیلات نوروز، در شهریورماه نیز هر راننده‌ای که مرتکب یک تخلف حادثه‌ساز شود، گواهینامه‌اش به‌صورت سیستمی تا سه ماه متوقف خواهد شد.
به گفته وی، این توقف سیستمی به معنای آن است که اگر راننده در این مدت مرتکب تصادف یا تخلف دیگری شود، حکم تخلف «رانندگی بدون گواهینامه» برای او لحاظ خواهد شد.
رئیس پلیس راهور فراجا تأکید کرد: تخلفاتی همچون حرکات مارپیچ، سبقت غیرمجاز، عبور از چراغ قرمز و سایر رفتارهای پرخطر رانندگی مشمول این قانون خواهند بود. لذا رانندگان باید بیش از گذشته مراقب رفتارهای ترافیکی خود باشند.