کد خبر: ۳۱۶۵۱
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۳ - ۲۳:۴۵
آیت‌الله علوی گرگانی:

فلسفه حرکت انبیا و اولیای الهی امر به معروف و نهی از منکر بوده است

آیت‌الله علوی گرگانی گفت: انبیای الهی و اهل‌بیت(ع) آبرو، مال و ناموس دیگران را به غارت نبرده بودند و تنها افراد را امر به معروف و نهی از منکر می‌کردند که همه آنها را به شهادت رساندند.


به گزارش رسا، این مرجع تقلید در دیدار جمعی از پرسنل نیروی انتظامی با اشاره به آیات قرآن کریم، پیامبران را کشته شدگان راه امر به معروف و نهی از منکر دانست.
 وی گفت: انبیای الهی و اهل‌بیت(ع) آبرو، مال و ناموس دیگران را به غارت نبرده بودند و تنها افراد را امر به معروف و نهی از منکر می‌کردند که همه آنها را به شهادت رساندند.
  استاد درس خارج حوزه علمیه قم تصریح کرد: خدا برای هدایت افراد همواره رسول فرستاده است، پس از رسولان نیز ائمه‌اطهار(ع) را هدایتگران افراد قرار داده است، در زمان غیبت نیز علما حجت‌های خدا و امام زمان(عج) برای هدایت افراد هستند.
 آیت‌الله علوی گرگانی انبیا را مبشرین و منذرین دانست و خاطرنشان کرد: انبیا ضمن بشارت به بهشت افراد را از عذاب جهنم بر حذر می‌داشتند؛ انبیا به افراد گفتند که پس از مرگ چه حساب و کتابی در انتظارشان است.