راهپیمایی عظیم جاماندگان اربعین حسینی در تهران و سراسر کشور
در سالروز اربعین حسینی، همزمان با شهرهای مختلف کشور، در تهران خیابانهای منتهی به حرم حضرت عبدالعظیم حسنی در شهرری شاهد حضور انبوه جمعیت شرکتکننده در راهپیمایی جاماندگان بود.
به گزارش کیهان، مراسم راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی به رسم سالهای گذشته، امسال نیز در تهران و شهرهای مختلف کشور با شکوهی چشمگیر برگزار شد.
مردم عزادار تهران روز پنحشنبه پس از اقامه نماز صبح از مسیر اصلی میدان امام حسین(ع) و چند مسیر دیگر، به تاسی از شرکت کنندگان راهپیمایی اربعین در کربلا، با پای پیاده خود را به کربلای ایران حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) در شهرری رساندند.
خیل عظیم جمعیت در کنار برپایی تعداد زیادی از موکبهای مردمی پذیرایی از زائران، حال و هوائی کربلایی به این راهپیمایی با شکوه بخشیده بود.
همزمان با مردم تهران، در شهرهای مختلف کشور نیز مردم با حضور در مراسم راهپیمایی جاماندگان اربعین، ارادت و بیعت خود به اهلبیت(ع) را یک بار دیگر به نمایش
گذاشتند.
از ویژگیهای راهپیمایی پر شور جاماندگان اربعین، حضور خانوادهها و اقشار مختلف و به ویژه جوانان و نوجوانان، در کنار گرامی داشتن یاد و خاطره و حماسهآفرینی شهدای جنگ تحمیلی 12 روزه با اسرائیل و ابراز نفرت و انزجار از دشمن صهیونی و آمریکای جنایتکار بود.