کد خبر: ۳۱۶۱۹۰
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۱

بیمارستان صحرایی شهید دقایقی نیروی دریایی سپاه در شلمچه افتتاح شد

بیمارستان صحرایی «شهید دقایقی» به‌ عنوان شصت‌وپنجمین بیمارستان نیروی دریایی سپاه در مرز شلمچه افتتاح شد.
بیمارستان صحرایی «شهید دقایقی» به ‌عنوان شصت‌وپنجمین بیمارستان نیروی دریایی سپاه، روز شنبه با حضور جمعی از مسئولان کشوری و استانی در مرز شلمچه افتتاح شد.
سردار حسین جعفری، فرمانده بهداری نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم افتتاح این بیمارستان گفت: این مرکز درمانی به ‌عنوان سومین بیمارستان صحرایی برای ارائه خدمات به زائران امام حسین(ع) در مرز بین‌المللی شلمچه آغاز به‌کار کرد.
وی افزود: در این بیمارستان حدود ۵۵ نفر کادر درمان حضور دارند که از پزشکان و ‌پرستاران بیمارستان حضرت قائم(عج) بوشهر هستند و داوطلبانه در شلمچه حضور یافته‌اند.
سردار جعفری بیان کرد: این بیمارستان با ۲۰ تخت درمانی، دارای بخش‌های اورژانس، درمانگاه تخصصی، رادیولوژی و آزمایشگاه است.
به گزارش ایرنا، فرمانده بهداری نیروی دریایی سپاه ادامه داد: ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس و ۲ آمبولانس مجهز برای انتقال مصدومان در صورت نیاز به مرحله تکمیلی درمان، در این مرکز مستقر هستند.
وی اظهار کرد: این بیمارستان دارای اتاق عمل جراحی سرپایی است و تدابیری پیش‌بینی شده تا بیماران دارای علائم گرمازدگی نیز از خدمات آن بهره‌مند شوند.
سردار جعفری گفت: این بیمارستان با تدبیر فرمانده نیروی دریایی سپاه، سردار تنگسیری، از امروز خدمات خود به زائران را آغاز کرده و طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده، تا ۲ روز پس از اربعین حسینی ارائه خدمات ادامه خواهد داشت.