کد خبر: ۳۱۵۹۶۳
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۷

اخبار کوتاه از فوتبال

شهادت ستاره سابق تیم ملی فلسطین در غزه
ستاره سابق تیم ملی فوتبال فلسطین در غزه به شهادت رسید.
سلیمان العبید، ستاره سابق تیم ملی فلسطین، در حالی که مدتی در کنار رزمندگان کشورش بود، به شهادت رسید. سلیمان العبید، که ۴۱ سال داشت، دیروز در شهر غزه توسط نیروهای اشغالگر قدس مورد اصابت گلوله قرار گرفت.
العبید یکی از ماهرترین بازیکنان تاریخ فوتبال فلسطین محسوب می‌شد که برای چندین باشگاه بازی کرده بود.
گلر رئال مادرید به استقلال پیوست
سرانجام آنتونیو آدان با عقد قراردادی رسمی و یک‌ساله، به تیم فوتبال استقلال پیوست.
باشگاه استقلال پس از سال‌ها بالاخره توانست با یک دروازه‌بان خارجی به توافق نهائی برسد و آنتونیو آدان، گلر مطرح و ۳۸ ساله اسپانیایی، با عقد قراردادی رسمی به جمع آبی‌پوشان تهرانی ملحق شد. 
آدان که سابقه بازی در تیم‌هایی نظیر رئال مادرید، اتلتیکو مادرید و اسپورتینگ لیسبون را در کارنامه دارد، حالا با قراردادی یک‌ساله و با بند تمدید برای فصل دوم، به‌عنوان جانشین سید حسین حسینی در دروازه استقلال قرار خواهد گرفت. 
این انتقال در حالی صورت می‌گیرد که استقلال پس از ۲۰ سال بار دیگر در رقابت‌های لیگ برتر از یک گلر خارجی بهره خواهد برد؛ اتفاقی مهم و تاریخی برای هواداران این تیم.
او پس از مذاکراتی که با مدیران باشگاه استقلال در دبی داشت، در نهایت به تهران سفر کرد و قراردادش را به صورت رسمی با آبی‌پوشان امضا کرد. آدان با توجه به سابقه درخشانش، حالا با انگیزه‌ای تازه قصد دارد در لیگ برتر ایران بدرخشد و مأموریتش را به‌عنوان گلر اصلی استقلال آغاز کند. او قرار است جای خالی سید حسین حسینی را که به سپاهان پیوسته، پر کند و به نقطه اتکای جدید ساپینتو در ترکیب استقلال تبدیل شود. جذب این دروازه‌بان خارجی بدون شک یکی از مهم‌ترین اقدامات استقلال در بازار نقل و انتقالات تابستانی محسوب می‌شود.
مشهد میزبان تراکتور- استقلال شد
دیدار تیم‌های استقلال و تراکتور در چارچوب هفته اول لیگ به میزبانی استادیوم امام رضا برگزار خواهد شد.
بنابر اعلام رسمی سازمان لیگ در چارچوب هفته اول رقابت‌های لیگ برتر، دیدار حساس تیم‌های تراکتور تبریز و استقلال تهران ساعت ۱۹ روز سه‌شنبه ۲۸ مردادماه در ورزشگاه امام رضا(ع) مشهد برگزار خواهد شد.
برگزاری این بازی در خارج از تبریز، نتیجه حکم انضباطی فصل گذشته علیه تراکتور است؛ حکمی که به‌دلیل اتفاقات بازی با نساجی صادر شد و در کنار محدودیت حضور تماشاگران، باشگاه را ملزم به میزبانی یک دیدار خارج از استان آذربایجان شرقی کرد.
باشگاه تراکتور دو گزینه را برای میزبانی به سازمان لیگ معرفی کرده بود که در نهایت، ورزشگاه مدرن و مجهز امام رضا مشهد انتخاب شد؛ استادیومی که یادآور قهرمانی تاریخی سرخ‌پوشان تبریزی در جام حذفی مقابل استقلال است. 
در دیگر دیدار همزمان، تیم استقلال خوزستان از ساعت ۱۹:۳۰ روز سه‌شنبه در ورزشگاه پاس قوامین تهران میزبان شمس آذر قزوین خواهد بود؛ دیداری که به‌دلیل آماده نبودن ورزشگاه خانگی آبی‌های اهوازی، در تهران برگزار می‌شود.