کد خبر: ۳۱۵۸۷۲
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۲
معاون سیاسی وزیر کشور:

انتخابات شوراها اردیبهشت‌ ۱۴۰۵ برگزار می‌شود



معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات گفت: طبق برنامه‌ریزی انجام‌ شده، هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستاهای کشور در اردیبهشت‌ ماه سال آینده برگزار خواهد شد.
علی زینی‌وند، معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات در حاشیه نشست با استاندار تهران و فرمانداران شهرستان‌های این استان در جمع خبرنگاران گفت: بر اساس قانون جدید، انتخابات شورای شهر تهران به صورت تناسبی برگزار می‌شود؛ یعنی احزاب و جبهه‌های قانونی می‌توانند فهرست ارائه دهند و برای کسب درصدی از کرسی‌های شورا تلاش کنند البته مردم در انتخاب آزادند، اما این ساز و کار، زمینه‌ را برای مشارکت رسمی‌تر احزاب فراهم می‌کند.
وی بیان داشت: طبق برنامه‌ریزی انجام‌ شده، هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستاهای کشور در اردیبهشت‌ ماه سال آینده برگزار خواهد شد.
معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات تاکید کرد: این همایش یکی از برنامه‌های منظم استاندار تهران و مجموعه مدیریتی استان است که با هدف هماهنگی، انسجام بخشی و برنامه‌ریزی دقیق برای مسایل مختلف از جمله انتخابات سال آینده برگزار شد.
زینی‌وند درباره روند الکترونیکی شدن انتخابات هم گفت: در سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری، همچنین در قانون مصوب مجلس و برنامه هفتم توسعه، بر الکترونیکی شدن انتخابات تاکید شده است، در همین راستا، مراحل اولیه آماده‌سازی زیرساخت‌ها آغاز شده و تفاهم خوبی میان وزارت کشور و مجلس شورای اسلامی که ناظر بر انتخابات شوراهاست، شکل گرفته است.
معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات ادامه داد: همچنین تعاملاتی با شورای نگهبان در حال انجام است.
به گزارش ایرنا، وی اضافه کرد: در حال حاضر در حال طراحی صندوق‌های الکترونیکی و زیرساخت‌هایی هستیم که قابلیت استفاده در همه انتخابات را داشته باشند.
زینی‌وند گفت: اگر همه‌چیز طبق برنامه پیش برود، انتخابات سال آینده به‌صورت تمام‌الکترونیک در کل کشور برگزار خواهد شد با این حال در صورت آماده نبودن تجهیزات یا زیرساخت‌ها، انتخابات به روش گذشته و سنتی برگزار خواهد شد. وی همچنین با تاکید بر اهمیت مشارکت در انتخابات اظهار کرد: انسجام موجود در میان فرمانداران و مسئولان اجرائی استان، زمینه‌ساز یک انتخابات پرشور خواهد بود امید است این انسجام به مشارکت گسترده مردم و نمایش اقتدار ملی در صحنه بین‌المللی منتهی شود.