کد خبر: ۳۱۵۸۵۲
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۹
وزیر بهداشت خبر داد

اعمال افزایش ۳۰ درصدی حقوق دستیاران پزشکی از شهریورماه

وزیر بهداشت از اعمال افزایش ۳۰درصدی حقوق دستیاران از ابتدای شهریورماه خبر داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدرضا ظفرقندی در حاشیه مراسم نکوداشت شهدای سلامتِ جنگ 12روزه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازسازی مراکز درمانی آسیب‌دیده را به‌سرعت آغاز کردیم و در حال حاضر حدود 90درصد آسیب‌ها برطرف شده است. از نظر لجستیکی و دارویی هیچ کمبودی نداریم.
ظفرقندی افزود: کادر درمان و سلامت در زمینه‌هایی مانند رسیدگی به بیماران و تأمین تجهیزات به‌خوبی عمل کرد. عملکرد کادر پزشکی و سلامت را در دوران جنگ 12روزه را تحلیل کردیم؛ به‌نحوی که نقاط ضعف و قوت عملکرد خود را احصا کرده و در حال جمع‌بندی نهائی هستیم. نظام سلامت از هر منظری برای مواجهه با هر بحرانی آماده است.
وی درباره افزایش 30درصدی حقوق دستیاران گفت: افزایش حدود 30درصدی حقوق دستیاران از اول شهریورماه اعمال می‌شود.
وزیر بهداشت درباره وضعیت ذخایر دارویی کشور نیز بیان داشت: از نظر ذخایر دارویی، سرم‌ها و آنچه در شرایط بحرانی نیاز داریم، نگرانی نداریم؛ پیش از جنگ 12روزه نیز تدارکات کافی انجام شده بود. نکته‌ای که وجود دارد، این است که گاهی در بحران‌ها جمعیت جابه‌جا می‌شود و ما باید بتوانیم به‌سرعت جابه‌جایی شیرخشک، دارو و محلول‌های دیالیز را انجام دهیم.