رسیدگی به ۲۱ هزار پرونده تخلفاتی در حوزه نان از ابتدای سال
مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی از رسیدگی به ۲۱هزار و ۳۰۴ پرونده تخلفاتی در حوزه نان از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا ۱۰ مردادماه خبر داد.
سید یاسر رایگانی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه گرانفروشی بیشترین سهم را در میان تخلفات داشته است، گفت: در مجموع، ۱۱هزار و ۴۲۰ فقره پرونده گرانفروشی در حوزه نان رسیدگی شده که جریمه آنها بیش از ۸۶۰میلیارد ریال برآورد شده است. رایگانی افزود: همچنین هفتهزار و ۹۴۷ پرونده کمفروشی با مجموع جزای نقدی حدود ۲۸۶میلیارد ریال و یکهزار و ۷۴۸ پرونده عرضه خارج از شبکه نان با جریمهای بالغ بر ۳۴۵میلیارد ریال مختومه شده است. وی ادامه داد: در این بازه زمانی، ۱۸۴ پرونده تقلب به ارزش ۱۲میلیارد و ۳۸۰میلیون ریال و پنج پرونده احتکار با جریمهای معادل ۹۳میلیون ریال در حوزه نان نیز مورد رسیدگی قرار
گرفتهاند.
مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات بیان داشت: به ۲۱هزار و ۳۰۴ پرونده تخلفاتی در حوزه نان از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا دهم مردادماه رسیدگی شده است. در این مدت، مجموع جزای نقدی غیرقطعی صادرشده برای این تخلفات، بیش از یکهزار و ۵۰۵میلیارد ریال بوده است. رایگانی تأکید کرد: قیمت نان دولتی بهصورت رسمی اعلام شده و نانوایان موظف به رعایت نرخهای مصوب هستند، سازمان تعزیرات حکومتی با هرگونه تخلف در این حوزه، اعم از گرانفروشی، کمفروشی، تقلب، عرضه خارج از شبکه و احتکار، قاطعانه و بدون اغماض برخورد خواهد کرد. وی از مردم خواست در صورت مشاهده تخلفات در فروش نان، مراتب را از طریق سامانههای ارتباطی سازمان گزارش دهند تا رسیدگی لازم در کوتاهترین زمان صورت گیرد.
جریمه 284 میلیارد تومانی یک شرکت
برای ثبت نکردن فروش در سامانه جامع تجارت
مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی همچنین از جریمه بیش از دو هزار میلیارد ریالی برای ثبت نکردن فروش در سامانه جامع تجارت خبر داد. به گزارش سازمان تعزیرات حکومتی، سیدیاسر رایگانی گفت: شعبه دوم تجدیدنظر بدوی تعزیرات حکومتی تهران به پرونده ثبت نکردن فروش ۱۴هزار و ۹۷۳ دستگاه تلفن همراه در سامانه جامع تجارت به ارزش ۷۱۰میلیارد و ۷۰۴میلیون ریال رسیدگی کرد. شعبه پس از بررسی مدارک موجود در پرونده اتهام انتسابی را محرز و شرکت متخلف را به پرداخت هزار و ۴۲۱ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم کرد. رایگانی افزود: شعبه همچنین شرکت متخلف را برای رعایت نکردن ضوابط فروش کالا به پرداخت ۷۱۰میلیارد و ۷۰۴میلیون ریال جریمه و پرداخت ۷۱۰میلیارد و ۷۰۴میلیون ریال برای بهای مال از دست رفته محکوم کرد. وی ادامه داد: شرکت متخلف در مجموع به پرداخت دو هزار و ۸۴۲ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شد. به گفته مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات، با گزارش اداره صنعت معدن و تجارت استان تهران پرونده این تخلف برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.