کد خبر: ۳۱۴۸۷
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۳۹۳ - ۲۰:۵۷
سندی جدید از کذب بودن ادعاهای سازمان محیط زیست

محموله بنزین آلوده وارداتی پلمب شد

یک مقام مسئول با تأیید واردات یک محموله بنزین آلوده حاوی فلزات سنگین و مواد شیمیایی سمی همچون MMT توسط یکی از پالایشگاه‌ها، اعلام کرد: این محموله بنزین آلوده وارداتی پلمب شده است.


این مقام مسئول در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران در گفت‌وگو با مهر با اشاره به هماهنگی اداره استاندارد و شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برای آزمایش محموله‌های بنزین وارداتی به کشور، گفت: تاکنون هیچ گونه محموله بنزین وارداتی به کشور به دلیل مغایرت با استانداردهای یورو 4 اتحادیه اروپا مرجوع نشده است.
وی با اشاره به واردات یک محموله بنزین آلوده توسط یکی از پالایشگاه‌های نفت کشور، تصریح کرد: این محموله دارای برخی از فلزات سمی و زیان‌آور همچون منگنز بوده است.این مقام ارشد نفتی با تأکید بر اینکه هم اکنون این محموله بنزین آلوده وارداتی به طور کامل پلمب شده است، اظهار داشت: علاوه بر این، در این محموله از ماده اکتان افزای MMT استفاده شده بود.
این مقام مسئول در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با بیان اینکه استفاده از ماده اکتان افزای MMT در ترکیب بنزین عرضه شده به داخل کشور توسط شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ممنوع شده است، اظهار داشت: از مسئولان پالایشگاه وارد کننده این محموله بنزین وارداتی درخواست می‌کنیم هر چه سریع‌تر این محموله آلوده بنزین وارداتی را به خارج کشور عودت دهند.
گفتنی است پیش از این یک جنجال رسانه‌ای مبنی بر آلوده بودن بنزین تولید داخل با تأکید بر واردات بنزین با استاندارد یورو 4(!) و با صحنه‌گردانی رئیس سازمان محیط زیست و وزیر نفت آغاز شد که با بررسی‌های کارشناسی مجلس شورای اسلامی این اظهارات مردود دانسته شده و مشخص شد بنزین‌های وارداتی بعضاً حتی از استاندارد یورو 2 نیز برخوردار نیستند!