قتلعام مردم غزه با گرسنگی جهان اسلام باید محاصره را بشکند
سرویس خارجی-
گزارشها و تصاویر تکاندهنده زیادی از مرگ تدریجی ساکنان غزه بر اثر گرسنگی منتشر میشود. در یکی از این تصاویر پیرمردی در صف دریافت غذا، از گرسنگی جان میدهد! این «نسلکُشی آنلاین»، جلوی دیدگان 2میلیارد مسلمان و انفعال سران کشورهای اسلامی صورت میگیرد!
«گرسنگی» یکی از ابزراهای رژیم صهیونیستی برای کشتار 2میلیون و 400هزار فلسطینی ساکن غزه بوده است که نزدیک به 100هزار نفر آنها را طی دو سال گذشته با بمباران و گلوله به شهادت رسانده است. طی ماههای گذشته گزارشها و تصاویر زیادی از تیراندازی به صفهای دریافت غذا در غزه منتشر شده است که بنابر برخی گزارشها، جان دستکم 1000 نفر را گرفته است. اما به نظر میرسد دیگر، برای کشتار آنها نیازی به گلوله هم نیست. گرسنگی به تنهائی در حال انجام دادن کار «نسلکشی» برای صهیونیستهاست. کشتار آنلاین 2میلیون و 400هزار انسان در غزه همانقدر دردناک است که، انفعال سران کشورهایی که خود را مسلمان مینامند و چهبسا پشتپرده در حال تامین مالی این نسلکشی عظیم قرار دارند. آیا واقعاً زمان یک «اتحاد جهانی» یا حتی «منطقهای» برای شکستن محاصره غزه فرا نرسیده است؟ چرا مثل سابق کشتیهای حامل غذا و دارو به سمت این باریکه حرکت نمیکنند؟ آیا اگر صدها کشتی از سراسر دنیا به صورت همزمان با کمکهای دارویی و غذایی به سمت غزه حرکت کنند، کاری از صهیونیستهای حیوانصفت ساخته است؟ دیروز اعلام شد 90درصد ساکنان غزه گرسنهاند و این گرسنگی در حال از پا درآوردن کوچک و بزرگ است.
بزرگترین کشتار تاریخ معاصر
دفتر اطلاعرسانی دولتی در نوار غزه دیروز (یکشنبه) هشدار داد که به دلیل ادامه محاصره و بسته بودن کامل گذرگاهها و جلوگیری از ورود کمکهای غذایی و پزشکی، در سایه جنگ غزه، نسلکشی که توسط نیروهای اشغالگر صهیونیستی صورت میگیرد، یک فاجعه انسانی بیسابقه بیش از 2میلیون و 400هزار نفر در نوار غزه را تهدید میکند. به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری شهاب، این دفتر در بیانیهای مطبوعاتی تاکید کرد: «با ورود به صدوچهلمین روز محاصره و جلوگیری اشغالگران از ورود غذا، دارو، شیرخشک و سوخت؛ غزه به سمت مرحله مرگ جمعی پیش میرود، در حالی که نیازهای اساسی زندگی، کاملاً به پایان رسیده و سیاست گرسنگی دادن سیستماتیک به غیرنظامیان ادامه دارد.» در این بیانیه تأکید شده است که این فاجعه شامل ۱.۱میلیون کودک از جمعیت کل نوار غزه میشود و سیستم بهداشتی و انسانی به طور کامل فرو خواهد ریخت و این در حالی است که جامعه بینالملل به طور گستردهای کشتارجمعی و قتل با گرسنگی دادن را نادیده میگیرد. دفتر اطلاعرسانی دولتی غزه افزود: «ما در برابر بزرگترین کشتارجمعی در تاریخ معاصر هستیم و جهان تنها نظارهگر است؛ بدون اینکه حرکتی برای نجات غزه از نسلکشی که با خونسردی علیه آن انجام میشود، انجام دهد.» این هشدار در حالی مطرح میشود که وزارت بهداشت شهادت ۷۱ کودک بر اثر گرسنگی و سوءتغذیه را ثبت کرده است. بحران غزه با نبود
سوخت لازم برای راهاندازی بیمارستانها، نانواییها و ایستگاههای آب تشدید شده است. دفتر اطلاعرسانی دولتی غزه از جامعه بینالمللی و سازمانهای بشردوستانه خواست مسئولیتهای قانونی و اخلاقی خود را برعهده بگیرند و فوراً برای توقف
کشتارها و ورود کمکهای انسانی به غزه مداخله کنند.
گزارشی تلخ از الجزیره
«انس الشریف»، خبرنگار الجزیره نیز دیروز گزارشی بسیار تلخ و تکاندهنده از وضعیت گرسنگی ساکنان غزه منتشر کرد و طی آن از جامعه جهانی کمک خواست. وقتی «الشریف» دوربین را چرخاند، ناگهان دوربین او از حال رفتن یک زن سالمند را ثبت کرد، امری که موجب شد گزارشش را با اشک و صدایی گرفته ادامه دهد و بگوید: «این تصاویر خود گویای همهچیز است... مردم غزه به هر طریقی کشته میشوند... جوانان این گرسنگی را تاب نمیآورند چه برسد به کودکان و سالمندان... اینجا غزه است... مردم از شدت گرسنگی از حال میروند، و جهان فقط نگاه میکند.»
دیروز حتی تصاویری از مرگ یک پیرمرد گرسنه، ثانیههایی پس از دادن ظرف خالی غذایش به دریافت غذا منتشر شد که سروصدای زیادی در فضای مجازی به راه انداخت. خبرنگاران فلسطینی نیز طی توئیتهایی نوشتند، از گرسنگی نای برداشتن دوربین را هم ندارند! وزارت بهداشت فلسطین دیروز اعلام کرد، طی 24ساعت 133 فلسطینی دیگر به شهادت رسیدهاند که 3 نفر آنها کودکانیاند که از گرسنگی جان دادهاند.
متن عجیب
مصر تنها کشوری است که توان کمکرسانی به غزه را دارد چون تنها راه زمینی به خارج از غزه است. دیروز یک کاربر فلسطینی طی پیامی در پلتفورم ایکس(توئیتر سابق) این متن را خطاب به مصریها منتشر کرد: ای مردم مصر به حق همسایگی!! ما را نجات دهید. ما از گرسنگی میمیریم. غذایتان را به عنوان بدهی بر گردن ما در نظر بگیرید.» ویدئویی نیز از یک زن نحیف و بیحال منتشر شده است که در آن با صدای ضعیفی میگوید «دیگر کسی را ندارم... پنج روز است چیزی نخوردهام. نمیتوانم خیلی راه بروم، باید بیناش بنشینم... گرسنهام... به ما غذا قرض دهید.»
انتقام
دیروز به نشانه انتقام، جوانان گروهانهای قدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد که مبارزان آن مقر فرماندهی و کنترل ارتش صهیونیستی در تالار المهند در منطقه السطر غربی واقع در شمال خانیونس را با گلولههای خمپاره معمولی (کالیبر ۶۰) بمباران کردهاند. جزئیات زیادی از نتیجه این حمله منتشر نشده است چرا که صهیونیستها بهشدت از انتشار آمار تلفات و خسارات واقعیشان واهمه دارند.
12 کشور علیه اسرائیل متحد شدند
در حالی که جامعه جهانی همچنان بر سر واکنش به جنگ غزه دچار انفعال است، روز جمعهای که گذشت خبر رسید دوازده کشور از جنوب جهانی (کشورهای در حال توسعه) با اقدامی هماهنگ، گام عملی برای پاسخگویی حقوقی به رژیم اسرائیل برداشتهاند. به گزارش فارس، این دوازده کشور در اقدامی کمسابقه به منظور پایان دادن به مصونیتی که رژیم اسرائیل سالها در قبال کشتارها و ویرانیهای سازمانیافته در سرزمینهای فلسطینی- بهویژه غزه- داشته است، تحریمهایی را علیه اسرائیل اعلام کردند. روزنامه فرانسوی «لوموند» در اینباره نوشته است که دوازده کشور یادشده که بیانیه پایانی کنفرانس گروه لاهه برای حمایت از فلسطین را امضا کردند، شامل بولیوی، کلمبیا، کوبا، اندونزی، عراق، لیبی، مالزی، نامیبیا، نیکاراگوئه، عمان، سنتوینسنت و گرنادینها و آفریقای جنوبی هستند. این کنفرانس به دعوت کلمبیا و آفریقای جنوبی برگزار شد و در آن نمایندگانی از ۳۰ کشور آسیایی، آمریکای لاتین و آفریقایی بهعلاوه پنج کشور اروپایی شامل ایرلند، اسپانیا، نروژ، اسلوونی و پرتغال حضور داشتند. براساس گزارش لوموند، از مهمترین اقدامات تحریمی که اعلام شد، میتوان به توقف صادرات سلاح به «اسرائیل» و ممنوعیت عبور کشتیهای حامل تسلیحات از بنادر این کشورها اشاره کرد. همچنین قرار است کلیه قراردادهای دولتی مورد بازبینی قرار گیرد تا از هرگونه حمایت مالی یا نهادی از اشغالگری رژیم اسرائیل جلوگیری شود.