جنگ پارادایمها جنگ نرم روشنفکری بیمار و غرب گرایان
دکتر ابوالقاسم فاتحی دهاقانی
استاد جامعهشناسی دانشگاه علامهطباطبایی
۱. تجاوز و حمله نظامی رژیم جعلی صهیونیستی به ایران که با حمایت مستقیم آمریکا و برخی از دولتهای اروپایی و برخی از دولتهای مرتجع منطقه صورت گرفت شکست خورد. پس از این شکست سختافزاری و جنگ گرم و ترکیبی همهجانبه دو غده سرطانی که یکی در منطقه غرب آسیا ژاندارم نظام سلطه است (یعنی رژیم کودککش اسرائیل) و دیگری در کل جهان خود، اصل و متن نظام سلطه و کدخدای ظلم و ستم و فقر و بیعدالتی جهانی است (یعنینظام سرمایهداری آمریکا) انتظار این بود که آن کسانی که خود سالیان سال پس از جنگ تحمیلی در دولت های مختلف گذشته از تئوریسینها، تصمیمسازان، تصمیمگیران و مدیران ارشد برنامههای توسعه اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی کشور بودند، به خود آیند و مدافع مردم و ایران و ایرانیان در جنگ سخت آنان باشند. متأسفانه نهتنها چنین نشد که برخی خود آغازگر جنگ نرم شدند و با طرح اصطلاحاتی تهوعآور تکراری، آزمون پسداده و شکستخورده همیشگی خود، با کمال پررویی راه را برای کوچهدادن به متجاوزان جنگ ۱۲روزه به داخل مرزهای فکری و معرفتی و فرهنگی و تاریخی وطن عزیزان ایران گشودند. پارادایمهای نخنمایی مانند توسعه سیاسی، امنیت و صلح جهانی و مانند آن که چونان رنگ و لعاب مارهای خوش خطوخال ظاهری زیبا و باطنی زهرآلود و مرگآور دارد.
۲. برخی با صدور بیانیههایی به ظاهر عالمانه و دلسوزانه اما به واقع شبهعلمی و اختلافانگیزانه جنگ پارادایمها را آغاز کردند. کسانی که خود در طول سه دهه در مسئولیتهای خود با الگوگیری تام و تمام از نسخههای بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول در عرصه اقتصاد و با الگوگیری از نسخههای اباحهگری فرهنگی و برهنگی فرهنگی و فرهنگ برهنگی در عرصه فرهنگ و با الگوگیری از نسخههای سازش و تسلیمپذیری در عرصههای سیاسی و نظام روابط بینالملل و نیز با الگوگیری از نسخههای سکولاریسم اجتماعی در عرصههای اجتماعی خود، مسبب اصلی و پارادایمی و فکری وضع موجود اقتصادی کشور هستند، اما در این برهه فوق حساس کنونی به جای پیروی از قاطبه مردم ایران و کمک به این مردم مظلوم و مقاوم متأسفانه نهتنها چنین نکردند که برخی از این چهرههای آزمون پسداده، خودشان جنگ پارادایمی را در جبهه نرمافزاری داخل آغاز کردند.
۳. گویا پس از شکست آن تجاوز و جنگ تمامعیار سخت نظام سلطه از این مردم مقاوم و هوشیار، اکنون نوبت به جنگ نرم و جنگ پارادایمی برخی از شبهعالمان فرا رسیده است. امروز روز سخت آزمونهای فردی، آزمونهای حرفهای و تخصصی، آزمونهای شغلی، آزمونهای منزلتی و جايگاهی و آزمونهای سیاسی است. آیا با ایران و ایرانیان بمانیم یا مکمل جنگ سخت متجاوزان جنگ ۱۲روزه در جنگ نرم آنان باشیم؟
به قول حافظ؛
نقدِ صوفی نه همه صافیِ بیغَش باشد
ای بسا خرقه که مُستوجبِ آتش باشد
خوش بود گر محک تجربه آید به میان
تا سیه روی شود هر که در آن غش باشد.
ماندن در جبهه ایران و ایرانیان یا کوچ فکری و رفتاری و سیاستی به دیار متجاوزان متمدن امروزی؟ کدامیک؟
۴. امروز متجاوزان در جنگ ۱۲روزه شکست خوردند، اما جنگ در عرصههای نرمافزاری آن همچنان پابرجاست. هدف جنگ نرم، ذهن و روح و روان جامعه است که از درون فرو پاشد، ناامید و خسته شود. تا آنان به هدف اصلی خودشان یعنی تجزیه ایران، یعنی سوریهسازی ایران، یعنی لیبیسازی و افغانستانسازی ایران عزیز برسند. اکنون که به فضل الهی و دست پرقدرت امام زمانمان و تدابیر کمنظیر رهبری حکیم و چون کوه استوار و مظلوممان و شاید مهمترین مؤلفه تعیینکننده، یعنی هوشیاری سیاسی مردم ایران زمینمان، آن جنایت جنگی و تروریسم دولتی مفتضحانه به شکست منجر شد، نوبت به حمله نرمافزاری برخی از چهرهها رسیده است. چهرههایی که امروز باید در جایگاه بدهکار و محکوم باشند اما با کمال پررویی و زشتی در صندلی طلبکار نشستهاند. مردم خود بهترین داور هستند.