کد خبر: ۳۱۳۸۶
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۲
به جرم پاره‌کردن عکس پادشاه بحرین

دادگاه آل خلیفه مادر و نوزاد 7 روزه‌اش را به 3 سال زندان محکوم کرد

سازمان عفو بین‌الملل خواستار سلب محکومیت زینب الخواجه و لغو همه اتهامات وارده به وی شد.


به گزارش خبرگزاری تسنیم، سازمان عفو بین‌الملل خواستار سلب محکومیت زینب الخواجه فعال حقوق بشری بحرین شد و تاکید کرد که اگر مسئولان بحرینی حکم زندانی وی را اجرا کنند او را زندانی اندیشه خواهد شمرد.
این سازمان همچنین تاکید کرد، پاره کردن چهره سران کشور نباید یک تخلف جنایی به حساب آید.
زینب الخواجه به اتهام توهین به شاه بحرین روز پنج‌شنبه به همراه پسر هفت روزه‌اش از سوی دادگاه بحرین به سه سال زندان محکوم شد.
زینب الخواجه با پاره کردن عکس پادشاه بحرین وی را مسئول همه جنایت‌های بحرین دانسته بود و همین اقدام باعث بازداشت و زندانی شدن وی شده بود.
پدر زینب الخواجه، عبدالهادی الخواجه به اتهام تحریک شهروندان و توطئه علیه نظام بحرین در ماه مارس سال 2011 به حبس ابد محکوم شده است.
نیروهای امنیتی بحرین شهریور ماه گذشته مریم الخواجه فعال حقوق بشری را در بدو ورود به فرودگاه بحرین دستگیر و به وی اعلام کردند که دیگر تابعیت بحرینی ندارد.
شماری از نمایندگان پارلمان اروپا نیز با انتشار بیانیه‌ای از رژیم آل خلیفه خواستند به حقوق شهروندی مردم بحرین احترام بگذارد و آنان را به دلیل شرکت کردن در انتخابات پارلمانی مورد سرکوب و آزار قرار ندهند.
آل خلیفه در ادامه فشارهای خود به معترضان بحرینی محل برگزاری اجلاس جمعیت اسلامگرای الوفاق را محاصره و نیروهای امنیتی رژیم از ورود مدعوین به داخل سالن جلوگیری و مانع برگزاری اجلاس این جمعیت شدند.
در واکنش به این اقدام جمعیت الوفاق با صدور بیانیه‌ای تاکید کرد که حکومت بحرین در مقابله با آزادی بیان و فعالیت سیاسی و سرکوب مردم از یاغی‌ترین سازمان‌های استبدادی و دیکتاتوری سبقت گرفته و تلاش می‌کند مخالفان را که اکثریت قاطع مردم بحرین هستند سرکوب و مجازات کند.
از سوی دیگر منابع بحرینی اعلام کردند که موج یورش نیروهای آل خلیفه به منازل مردم و بازداشت فعالان سیاسی در مناطق مختلف آغاز شده است.
این بازداشت‌ها همزمان با نقض آشکار و مکرر حقوق بشر و محاکمه‌های ظالمانه و تنها چند روز پس از برگزاری انتخاباتی صورت می‌گیرد که مردم بحرین آن را نمایشی برای تثبیت استبداد و ظلم و ستم در بحرین توصیف کردند.
از سوی دیگر اهالی شهرک کرزکان و برخی دیگر از روستاهای بحرین پس از برگزاری نماز جمعه با برگزاری تظاهرات اعتراض‌‌آمیز، سرنگونی رژیم آل خلیفه را فریاد زدند.
تظاهرکنندگان با سر دادن شعار مرگ بر آل‌خلیفه بار دیگر تاکید کردند به راه انقلاب ادامه خواهند داد و تسلیم نخواهند شد.