کد خبر: ۳۱۲۶۸۱
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۱

نقاشی جدید روح‌الامین با موضوع امتداد راه شهدا (اخبار ادبی و هنری)

 
 
حسن روح‌الامین، هنرمند نقاش، از خلق اثر جدیدی با موضوع «امتداد حرکت رزمندگان اسلام» خبر داد؛ اثری که به گفته او در واکنش به برخی فضاسازی‌ها درباره شهادت فرماندهان مقاومت شکل گرفته است.
به گزارش ایسنا به نقل از حوزه هنری، روح‌الامین درباره مضمون این تابلو گفت: «موضوع این تابلو امتداد حرکت رزمندگان اسلام است. ممکن است در ذهن مردم این‌طور شکل بگیرد که با شهادت سردار حاجی‌زاده، سپاه ضربه خورده است. اما این یک تصور اشتباه است.»
او با اشاره به فرمایشات رهبر انقلاب افزود: «جانشینان سرداران شهید می‌آیند و حرکت را ادامه می‌دهند. شهادت حاج قاسم سلیمانی باعث ایجاد حرکتی وسیع‌تر شد و شهادت سردار باقری، سردار حاجی‌زاده و سردار سلامی نیز چنین تاثیری خواهد داشت.»
این هنرمند با اشاره به فضاسازی برخی رسانه‌ها تصریح کرد: «رسانه‌ها به گونه‌ای عمل می‌کنند که تصور شود قوت سپاه قائم به فرد است، در حالی که این‌طور نیست. افراد مؤثرند و نبود آن‌ها می‌تواند آسیب‌زا باشد، اما در پیکره تنومند نظام مقدس جمهوری اسلامی چنین خسارتی وارد نمی‌شود.»
روح‌الامین تأکید کرد: «خسارت اصلی این است که آه از نهاد شهدا بلند می‌شود که چرا ما نبودیم و این راه را ادامه ندادیم یعنی آن‌ها حسرت جایگاه کسانی را می‌خورند که برای این مکتب تلاش می‌کنند و با خون دل حرکت می‌کنند.» وی در ادامه درباره اهمیت رسانه گفت: «هرچقدر هم هنرمند شاهکار بسازد، اگر تریبون قوی نداشته باشد، اثرش دیده نمی‌شود. هزاران تابلو در این موزه وجود دارد ولی تنها تابلوی داوینچی به خاطر پشتیبانی رسانه‌ای قوی، ماندگار شده است.» روح‌الامین جامعه هدف آثار خود را نیز این‌گونه توصیف کرد: «جامعه هدف من همه مردم ایران هستند. کسانی که با اخبار و تحلیل سمی، مسموم شده‌اند، بهترین سیب خوشمزه را هم بدهید، بالا می‌آورد. این‌ها جامعه هدف من هستند.»
او در پایان گفت: «اثر کنونی‌ام هنوز در حال تکمیل است و حدود دو سه روز دیگر به پایان می‌رسد» و از آمادگی سه اثر دیگر برای ماه محرم خبر داد که در صورت فراهم شدن شرایط، آن‌ها را ارائه خواهد کرد.