کد خبر: ۳۱۲۴۷۲
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۹
مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران:

واسطه‌ها و دلالان گوشت از دامدار ارزان می‌خرند و به مردم گران می‌فروشند

 
 
 
مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران با بیان اینکه بهترین گوشت گوسفندی درب دامداری‌ها کیلویی 570 هزار تومان است، گفت: اگر توزیع گوشت بدون واسطه و از تولید به مصرف باشد، قیمت گوشت به شدت کاهش خواهد یافت.
به گزارش خبرنگار ما، مجتبی عالی درباره قیمت گوشت گفت: بره گوسفند 30 تا 40 کیلویی به قیمت کیلویی 290 هزار تومان از دامدار خریداری می‌شود که قیمت گوشت آن 550 تا 570 هزار تومان است. اینکه قیمت گوشت در سطح شهر به کیلویی یک میلیون تومان می‌رسد به ما ربطی ندارد. اگر توزیع گوشت بدون واسطه و از تولید به مصرف باشد قیمت گوشت به شدت کاهش خواهد یافت.
او ادامه داد: گوشت گوساله نر 500 کیلویی که بهترین گوشت گوساله است کیلویی ۱۸۰ تا 200 هزار تومان از دامدار خریداری می‌شود. قیمت گوساله‌های سنگین‌تر یا ماده گوساله‌ها از این هم کمتر است. سؤال اینجاست که دقیقا کدام جریان مافیایی در تهران آن را کیلویی ۶۰۰ هزار تومان به مردم می‌فروشد. 
مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران افزود: یک عده دلال و بازارگردان و کارچاق‌کن هستند که گوشت را گران می‌کنند. قبلا قیمت گوشت قصابی با دامداری یکی بود و قصاب‌ها، قسمت‌های دیگر دام مثل کله، پوست و روده و... را به عنوان سود خود برمی‌داشتند اما الان قصاب‌ها 30 درصد روی قیمت گوشت می‌کشند.
عالی با گلایه از بی‌اعتنایی مسئولان به دامداران تصریح کرد: دولت و وزارت جهادکشاوزی دائما می‌گویند مردم و استفاده از تشکل‌های مردمی. مردم ما هستیم اما آنها هیچ‌وقت نیامده‌اند از ظرفیت ما استفاده کنند.
گفتنی است با احتساب قیمت بهترین گوشت گوسفندی، درب دامداری که 550 تا 570 هزار تومان است و 30 درصد سود قصاب، قیمت بهترین نوع این کالا در قصابی‌ها، باید حداکثر کیلویی
740 هزار تومان باشد اما بسیار گران‌تر و با قیمت‌های 800 هزار تا یک میلیون تومان به دست مردم می‌رسد. 
همچنین اگر قیمت بهترین گوشت گوساله در دامداری‌ها، کیلویی 200 هزار تومان است با احتساب سود 30 درصد قصابی‌ها، حداکثر باید کیلویی 260 هزار تومان به دست مصرف‌کننده برسد که بسیار گران‌تر است. دولت و وزارت جهاد کشاورزی با کمک شهرداری‌ها و قصابی‌ها، باید با حذف واسطه‌ها، گوشت را به قیمت‌های یاد شده به دست مردم برسانند.