کد خبر: ۳۱۲۴۲۵
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۱

هولوساید روی دیوار (اخبار ادبی و هنری)

 
 
‌آیین گشایش نمایشگاه منتخب آثار سومین مسابقه بین‌المللی کارتون، پوستر و کاریکاتور «هولوساید»، ۲۱ خرداد در گالری خانه عکاسان حوزه هنری برگزار می‌شود.
در این مسابقه که سید مسعود شجاعی‌طباطبایی دبیری آن را بر ‌عهده ‌دارد، ۱۶۳ اثر کارتون، کاریکاتور و پوستر، از میان ۱۵۰۰ اثر ارسال‌‌شده از ۶۱ کشور جهان انتخاب‌شده‌ و در نمایشگاه مذکور روی دیوار می‌رود.
در آیین افتتاحیه این نمایشگاه، جمعی از هنرمندان ایرانی و خارجی مشارکت‌کننده در برگزاری مسابقه حضور خواهند داشت و به بیان نظرات و نوع نگاه خود در آثار روی دیوار رفته می‌پردازند.
برگزیدگان این نمایشگاه که تا ۲۸ خردادماه پذیرای مخاطبان و علاقه‌مندان است؛ روز پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴، در قالب آیین اختتامیه سومین مسابقه بین‌المللی هولوساید، معرفی خواهد شد. بر همین اساس، علاقه‌مندان به حضور در آیین اختتامیه این مسابقه می‌توانند پنجشنبه ۲۲ خردادماه ساعت ۱۷ در ساختمان بلدیه تهران، واقع در میدان امام خمینی(ره) حضور یابند. 
سومین دوره ازمسابقه «هولوساید»که در ادامه دو دوره مسابقه هولوکاست برگزار شده نیز به هولوکاست پرداخت و بحث تردید به هولوکاست را مطرح کرد. هولوساید تلفیقی هنرمندانه از هولوکاست و جنوساید و نسل‌کشی بود که سال ۱۴۰۳ در ۲ بخش کارتون و پوستر برگزار شد. این دوره با سه موضوع طراحی شد و اول به بحث هولوساید و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی و کشتار مستقیم مردم و نابودی کامل بافت اجتماعی و زیست‌محیطی غزه پرداخت. در وهله دوم بحث نسل‌کشی با استفاده از امکانات و سیاست‌های نژادپرستانه علیه مردم فلسطین و در سومین مرحله استانداردهای دوگانه‌ای که آمریکا و دولت‌های غربی با وجود سردادن شعار صلح چه نوع برخوردی با این مردم دارند را مطرح کرد. همچنین در بحث کاریکاتور چهره به سه شخصیت منحوس بنیامین نتانیاهو، یوآف گالانت وزیر دفاع اسرائیل و بن گویر وزیر امنیت اسرائیل پرداخته شد که با استقبال خوبی از سوی جامعه هنری و بازدیدکنندگان مواجه شد.