کد خبر: ۳۱۲۲۸۰
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۲

دستگيري 11 نفر از اعضاي شرکت هرمي

 

سرپرست مبارزه با جعل و کلاهبرداري پليس آگاهي فراجا گفت: کارآگاهان 11 نفر از اعضاي يک شرکت هرمي را شناسايي و دستگير کردند.
به گزارش خبرگزاری پلیس، سرهنگ سيدحسن موسوي اظهار داشت: در پي وصول پرونده‌اي تحت عنوان فعاليت شرکت هرمي و اخاذي افراد، بلافاصله کارآگاهان مبارزه با جعل و کلاهبرداري رسيدگي آن را در دستورکاري خود قرار دادند.
موسوی افزود: پليس در تحقيقات انجام‌شده، دريافت شاکي از طريق تبليغات کاريابي و استخدام، جذب شرکت‌هاي هرمي شده و متهمان با مانورهاي متقلبانه وي را مجبور به اخذ مبلغ 350ميليون تومان از خانواده کرده و متعاقب آن از طريق صرافي وجه نقد را به دلار تبديل و در اختيار کلاهبرداران قرار گرفته است. در ادامه متهمان شاکي را به بهانه آموزش و کسب درآمد در مکاني بدون امکانات نگهداري مي‌کنند که بعد از گذشت دو ماه وي موفق به فرار از آنجا مي‌شود.
وي ادامه داد: کارآگاهان با استفاده از اقدامات پليسي و سپس هماهنگي قضايي، مکان جديد فعاليت و عضوگيري متهمين را شناسايي کردند که در يک عمليات غافلگيرانه تعداد 11 نفر اعضای آنها را از جمله سرشبکه و آفيسر باند مذکور دستگير شدند.
سرپرست مبارزه با جعل و کلاهبرداري پليس آگاهي فراجا در ادامه ضمن توصيه به شهروندان با بيان اينکه فعاليت در شركت‌هاي هرمي به عنوان اخلال در نظام اقتصادي كشور محسوب شده و پيگرد قانوني دارد، گفت: پيشنهاد دعوت به كار و استخدام در وزارتخانه‌ها، سازمان‌هاي دولتي و شركت‌هاي معتبر با درآمد زياد يكي از ترفندهاي شركت‌هاي هرمي است.
موسوی تاکيد کرد: خانواده‌ها از پرداخت وجه تحت عنوان وديعه مسکن و يا ضمانت کار براي فرزندان خود قبل از حصول اطمينان خودداري و از شركت‌هايي كه روش فعاليت خود را پيچيده اعلام كرده كه قابليت فهم همگاني ندارد، دوري كنند.
وی با اشاره به اينکه اين شركت‌ها هميشه فعاليت خود را يك نوع تجارت قانوني و مشروع معرفي مي‌كنند، بیان داشت: نحوه فعاليت شرکت‌هاي هرمي در سايت ايران هشدار www.iranhoshdar.ir اطلاع‌رساني شده است که هموطنان مي‌وانند با مراجعه به اين سايت اطلاعات جامعي درخصوص فعاليت شرکت‌هاي هرمي کسب کنند.