کد خبر: ۳۱۱۸۴۷
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۳
امیر سرتیپ صباحی‌فرد:

آمادگی رزمی و دفاعی ما باید روز به روز در حال پیشرفت باشد

 
 
 
فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوائی خاتم‌الانبیاء(ص) گفت: آمادگی رزمی و دفاعی ما باید روز به روز در حال پیشرفت باشد تا به دشمنان حتی اجازه‌ گستاخی و لفاظی هم ندهیم.
امیر سرتیپ صباحی‌فرد، فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوائی خاتم الانبیاء(ص) از منطقه راهبردی پدافند هوائی جنوب شرق کشور بازدید و میزان آمادگی رزمی این منطقه پدافندی را مورد ارزیابی قرار داد.
وی در این بازدید ضمن ادای احترام به مقام والای شهدا، گفت: آمادگی رزمی و دفاعی ما باید روز به روز در حال پیشرفت باشد تا به دشمنان حتی اجازه‌ گستاخی و لفاظی هم ندهیم.
به گزارش ایسنا به نقل از ارتش، فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوائی خاتم الانبیاء(ص) اظهار داشت: منطقه پدافند هوائی جنوب شرق با وجود نیروی انسانی شجاع، با غیرت و متدین در آزمون‌ها سربلند بوده و سد مستحکمی در آسمان خلیج‌فارس ایجاد کرده که تمام پرندگان متخاصم را با چالش سنگین مواجه کرده است.
امیر سرتیپ صباحی‌فرد تاکید کرد: نیروی پدافند با دشمنانی که قصد برهم زدن امنیت آسمان کشور را داشته باشند برخورد می‌کند.