کد خبر: ۳۱۱۸۰۱
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۲

اخبار ورزش جهان

 
 
بند فسخ یک میلیارد یورویی یامال با بارسلونا
در قرارداد ستاره جوان بارسلونا بند جالبی وجود دارد.
باشگاه بارسلونا سه شب گذشته اعلام کرد که قرارداد لامین یامال تا سال 2031 تمدید شده است؛ بازیکنی که فصل اخیر با ثبت 18 گل زده و 25 پاس‌گل در 55 بازی به بارسلونا برای قهرمانی در لالیگا، قهرمانی در جام حذفی اسپانیا و قهرمانی در سوپرجام اسپانیا کمک کرد.
شبکه رادیویی «کادناسِر» اسپانیا با انتشار جزئیاتی از قرارداد جدید این بال 17 ساله مدعی شد؛ بند فسخ یامال در قرارداد جدید یک میلیارد یورو است و در قرارداد او ‌بندی وجود دارد موسوم به بند «ضد شیخ» که مانع پیوستن او به تیم‌های عربستانی می‌شود. برنامه «تیمپو دِخوئگو» از شبکه رادیویی «کادنا کوپه» اسپانیا هم خبر داد؛ دستمزد یامال در بارسلونا با امضای قرارداد جدید 8 میلیون یورو در سال است که با بند پاداش‌ها می‌تواند تا 20 میلیون یورو در سال برسد که اکثر آنها دست‌یافتنی است و کسب جام‌ها و کسب توپ طلا هم شامل این بندها می‌شوند.
حمایت احساسی رونالدو از اینتر در آستانه فینال اروپا
رونالدو در مورد برنده لیگ قهرمانان اروپا در فصل ۲۰۲۵- ۲۰۲۴ پیش‌بینی کرد.
مهاجم پیشین اینترمیلان و تیم ملی فوتبال برزیل نظر خود را در مورد برنده احتمالی لیگ قهرمانان اروپا در فصل 2025- 2024 به اشتراک گذاشت. در بازی سرنوشت‌ساز این رقابت‌ها در تاریخ 31 می‌(10 خرداد) در مونیخ (آلمان) اینتر میلان به مصاف پاری‌سن‌ژرمن فرانسه خواهد رفت.
رونالدو گفت: پیش‌بینی من این است که اینتر برنده خواهد شد، این نظر من به عنوان یک هوادار است. من ارتباط بسیار خوبی با این باشگاه دارم و لحظه‌های مهم زیادی را با آنها تجربه کرده‌ام، بنابراین نمی‌توانم احساسم را پنهان کنم. اگر اینتر دوباره فاتح لیگ قهرمانان شود، خوب خواهد بود. رونالدوی برزیلی در طول دوران حرفه‌ای خود 735 بازی انجام داد و 512 گل به ثمر رساند.