کد خبر: ۳۱۱۷۸۸
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۱
رئیس پلیس آگاهی تهران:

2 سارق قاتل طلافروش را شناسایی کنید

 
 
 
رئیس پلیس آگاهی تهران از شهروندان خواست دو سارق طلافروش که پس از انجام چند سرقت مسلحانه از طلافروشی‌ها، یک طلافروش را هم به قتل رسانده‌اند، شناسایی و محل اختفای این افراد را به پلیس گزارش دهند.
به گزارش ایسنا، سردار علی ولیپور گودرزی گفت: از سال 94، دستگیری دو سارق مسلح طلافروشی‌های پایتخت در دستورکار کارآگاهان پلیس اگاهی قرار دارد، این دو نفر در تازه‌ترین اقدام خود، یک طلافروش در غرب پایتخت را به قتل رساندند.
ولیپور گودرزی افزود: با تحقیقات بیشتر مشخص شد که این سارقان از  قبل طلافروشی‌های سراسر شهر را مدنظر قرار می‌دهند و به صورت مسلح در لحظه موردنظر به طلافروشی حمله می‌کنند. این دو نفر بدون هیچ ابایی، با خشونت کامل به طلافروش‌ها حمله کرده و در دو مورد، مالکان را مورد هدف گلوله قرار داده‌اند.
وی ادامه داد: سرانجام پس از ماه‌ها تلاش، تصویر این دو نفر از یکی دوربین‌های مداربسته شهر کشف شد و به همین دلیل با حکم قضائی، تصویر متهمان منتشر می‌شود.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره به اهمیت همکاری شهروندان در شناسایی و دستگیری این دو جنایتکار بیان داشت: با توجه به دستور مقام قضائی، تصاویر این افراد به صورت عمومی منتشر شده است. از تمامی شهروندانی که احتمال می‌دهند این افراد را شناسایی کنند، درخواست می‌شود تا هرگونه اطلاعات خود را از طریق شماره‌های ۰۲۱۵۱۰۵۵۵۰۱ و ۰۲۱۵۱۰۵۵۱۲۳ به اداره یکم پلیس آگاهی تهران گزارش دهند.
ولیپور گودرزی گفت: اطلاعات شهروندان کاملاً محرمانه باقی خواهد ماند و این همکاری می‌تواند نقشی حیاتی در دستگیری این مجرمان و بازگرداندن امنیت به جامعه ایفا کند. این اقدام پلیس در انتشار تصاویر مجرمان مسلح، بخشی از تلاش‌ها برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های اجتماعی در مبارزه با جرایم خشن است. شهروندان با رعایت احتیاط و همکاری با پلیس می‌توانند نقشی کلیدی در برقراری امنیت عمومی ایفا کنند.