کد خبر: ۳۱۱۵۸۹
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۲

اعضای باند سارقان مأمورنما توسط پلیس چهارمحال و بختیاری دستگیر شدند

 
 
شهرکرد- خبرنگار کیهان:
فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری گفت: باتلاش ماموران پلیس آگاهی این استان‌، اعضای باند سارقان مامورنما در استان‌های غرب کشور بازداشت شدند. 
سردار حسین امجدیان افزود: درپی چندین فقره سرقت از شهروندان از سوی تعدادی از سارقان تحت پوشش مامور انتظامی، دستگیری آنها به صورت ویژه در دستورکار ماموران اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
وی اضافه کرد: این سارقان خود را به عنوان پلیس معرفی کرده بودند و با استفاده از خودروی شخصی و نبود آگاهی لازم از سوی شهروندان و استفاده از برخی تجهیزات پلیسی، با نشان دادن حکم ورود به منزل، پس از ورود به خانه شهروندان‌، اقدام به سرقت طلاجات و اشیای گران‌قیمت می‌کردند.
امجدیان تاکید کرد: نیاز است مردم در مواجهه با افرادی که با لباس و خودرو شخصی خود را مأمور معرفی می‌کنند به طور حتم کارت شناسایی معتبر و حکم ماموریت آنان را درخواست کنند.
امجدیان اظهار داشت: افراد دستگیر شده از متهمان سابقه‌دار و حرفه‌ای در سرقت هستند که پس از فرار به یکی از استان‌های غرب کشور توسط ماموران پلیس آگاهی استان دستگیر شدند.