کد خبر: ۳۱۱۰۳۶
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۵

نماینده مجلس: آقای وزیر چرا عکاس در مسابقات اتومبیلرانی جانش را از دست می‌دهد؟

 
 
یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اشاره به فوت یکی از عکاسان خبری در جریان پوشش مسابقات اتومبیلرانی طی روزهای گذشته نسبت به وضعیت امنیتی و ایمنی این مسابقات اعتراض کرد.
زهرا سعیدی نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی در جلسه روز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ صحن مجلس در تذکری به وزیر ورزش گفت: چه اتفاقی افتاده است که آن‌قدر ارتباط وزارت ورزش با شهرستان‌ها قطع شده است؟ چه شده است که وقتی خبرنگاری در مسابقات اتومبیلرانی شما می‌آید، آن‌قدر تدابیر امنیتی و ایمنی ندارید که خبرنگار بیچاره جانش را از دست می‌دهد؟ چه شده است که وقتی به معاون پارلمانی وزارت ورزش می‌گوییم که در وزارت ورزش چه خبر است که به شهرستان‌ها بودجه اختصاص نمی‌دهید می‌گوید که پول بدهید تا خرج کنیم؟ چه کسی پول بدهد؟ امروز نماینده دولت در صحن مجلس از اصل تفکیک قوا صحبت کردند؛ من بیشتر از همه موافق تفکیک قوا هستم.
به گزارش خبرگزاری ایسنا این نماینده مجلس با انتقاد از عملکرد وزیر ورزش و جوانان گفت: آقای وزیر! شما وزیر ورزش و جوانان هستید اما فکر کنم معاون پارلمانی شما در حال گرفتن جای شما است؛ درخواست من این است که سند آمایش سرزمینی ورزش کشور را تهیه کنید. سعیدی با تاکید بر ضرورت رعایت شأن نمایندگان مجلس از وزیر ورزش خواست که روند خود را اصلاح کند غرور خود را کم کند و به معاونت پارلمانی این وزارتخانه بگوید که وقت بگذارد و درست رفتار کند.