کد خبر: ۳۱۰۹۶۵
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۱
هشدار سازمان غذا و دارو

عرضه داروهای نوزادان در سیسمونی‌فروشی‌ها ممنوع است

 
 
 
سرپرست گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع‌رسانی فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو نسبت به عرضه داروهای نوزادان در سیسمونی‌فروشی‌ها هشدار داد.
به گزارش سازمان غذا و دارو، راضیه کشاورز ملکی، نسبت به عرضه داروهای نوزادان در سیسمونی‌فروشی‌ها هشدار داد و این اقدام را از نظر قانونی ممنوع و تهدیدی برای سلامت کودکان دانست.
ملکی با اشاره به مشکلات ناشی از فروش داروهای نوزادان در محیط‌های غیرمجاز گفت: عرضه این اقلام در سیسمونی‌فروشی‌ها به‌دلیل نبود شرایط استاندارد نگهداری و عدم آگاهی لازم، خطرات جدی برای سلامت کودکان به‌همراه دارد.
ملکی تأکید کرد: تنها داروخانه‌ها با نظارت متخصصان و رعایت شرایط مناسب می‌توانند داروهای نوزادان را توزیع کنند و عرضه این محصولات در محیط‌های غیراستاندارد مانند سیسمونی‌فروشی‌ها و فروشگاه‌های آنلاین، می‌تواند عواقب جبران‌ناپذیری به‌همراه داشته باشد.
وی از والدین خواست برای تهیه داروهای نوزادان تنها به داروخانه‌های معتبر مراجعه و از تجویز پزشک استفاده کنند تا از هرگونه تهدید احتمالی برای سلامت فرزندانشان جلوگیری شود.