باند جعل اسناد و تملک املاک متروک و مجهولالمالک در تبریز متلاشی شد
رئیس کل دادگستری استان آذربایجانشرقی جزئیات پرونده جعل اسناد و تملک املاک متروک و مجهولالمالک و دریافت رشوه و کلاهبرداری در شهرداری تبریز را تشریح کرد.
به گزارش خبرگزاری میزان، موسی خلیلاللهی با اشاره به دستگیری اعضای باند جعل اسناد و تملک املاک متروک و مجهولالمالک در تبریز گفت: در این پرونده متهمان با ارتباط با کارکنان ادارات ثبت و شهرداری تبریز ضمن شناسایی اراضی متروک یا مجهولالمالک و رهاشده اقدام به انجام معاملات صوری و اخذ سند مالکیت میکردند.
خلیلاللهی افزود: در این پرونده قضائی برای
۴۶ نفر از جمله رئیس ثبت تبریز، تعدادی از کارکنان ثبت اسناد و املاک و شهرداری و دفاتر اسناد تبریز به اتهام رشا و ارتشا، کلاهبرداری و فروش مالغیر، جعل و استفاده از سند مجعول پرونده قضائی تشکیل شده است.
شناسایی و دستگیری باند دریافت رشوه
و کلاهبرداری در شهرداری تبریز
وی ادامه داد: پیرو تشکیل پرونده قضائی برای تعدادی از کارکنان ثبت اسناد و املاک تبریز، یک خانم که عمدتاً در حوزه شهرداری فعالیت مجرمانه داشت، شناسایی و به اتهام کلاهبرداری بازداشت و برای وی پرونده قضائی تشکیل شد. رئیس کل دادگستری استان آذربایجانشرقی اظهار داشت: با انجام تحقیقات سه نفر از کارمندان شهرداری تبریز به اتهام اولیه دریافت رشوه بازداشت شدند. خلیلاللهی گفت: همچنین در ادامه تحقیقات مشخص شد یکی از متهمان در انتصابات و پستفروشی و تصرف در عوارض پرداختی دخالت مستقیم داشته است. با ادامه تحقیقات ۶ نفر دیگر از کارمندان شهرداری تبریز و اداره میراث فرهنگی به اتهام دریافت رشوه و کلاهبرداری بازداشت شدند. وی تأکید کرد: رسیدگی به این پرونده با دقت و جدیت ادامه دارد و در رابطه با آن اطلاعرسانی لازم صورت خواهد گرفت.