کد خبر: ۳۱۰۱۱۷
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۳

آتش‌سوزی کارخانه موتورسیکلت‌سازی مشهد مهار شد

 
 
 
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد از مهار آتش در یک کارخانه موتورسیکلت‌سازی در مشهد خبر داد.
حمیدرضا کافی‌نیا به ایسنا گفت: عصر روز یکشنبه آتش‌سوزی در کارخانه موتورسیکلت‌سازی  واقع در خیابان پیامبر اعظم گزارش شد که نیروهای آتش‌نشانی به محل اعزام شدند. ۱۷ دستگاه خودروی آتش‌نشانی و ۵۰ نفر نیرو به محل اعزام شدند و حریق اطفا شد.
وی افزود: آتش‌سوزی تا این لحظه، مصدوم یا کشته نداشته است و تعدادی موتورسیکلت، لاستیک و کارتن دچار آتش‌سوزی شدند. علت وقوع این آتش‌سوزی در حال بررسی است.
حریق کارخانه موتورسازی از زیرزمین آغاز شد
به گزارش مشرق، معاون عملیات سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد نیز گفت: آتش‌سوزی در زیرزمین یکی از بخش‌های کارخانه موتورسازی رخ داد؛ محلی که شامل کارتن، لاستیک و قطعات یدکی موتورسیکلت‌ها بود که بخشی از انبار آماده‌سازی موتور نیز درگیر شد.
آتشپاد دوم حسین صالح افزود: این حادثه ساعت ۱۵:۱۵ گزارش شد و با حضور بموقع تیم‌های امدادی، عملیات مهار شد. بررسی علت حادثه در دست انجام است.