کد خبر: ۳۰۹۵۴۳
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۹

انهدام خط لوله 4500 متري انتقال سوخت قاچاق در قشم

 
 
فرمانده پايگاه درياباني قشم از شناسايي خط لوله انتقال سوخت قاچاق به طول چهار هزار و 500 متر در سواحل اين شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری پلیس، سرهنگ فيروز طولابي گفت: مرزبانان پايگاه درياباني قشم با گشت مشترک انتظامي شهرستان و استفاده از منابع اطلاعاتي مطلع شدند قاچاقچيان در سواحل به‌طرز ماهرانه‌اي اقدام به جاسازي چندين خط لوله انتقال سوخت قاچاق در زيرماسه‌هاي دريا کرده‌اند. 
طولابی افزود: براساس اين گزارش بلافاصله اکيپ‌هاي گشت دريايي و خودرويي براي جست‌وجو و انهدام اين خطوط لوله بموقعيت اعزام شده و پس از ساعت‌ها جست‌وجو در محل با هوشياري موفق شدند انشعابات اين لوله‌ها را كه در زير ماسه‌هاي ساحل جاسازي شده بود را شناسايي كنند. 
وی ادامه داد: قاچاقچيان اين خطوط لوله را در زيرماسه‌ها و آب دريا جاسازي و از آن طريق سوخت را از ساحل به دريا و شناورهاي متخلف انتقال مي دادند. مأمورين با هوشياري موفق به بيرون کشيدن و انهدام چهار هزار و 500 متر لوله انتقال سوخت قاچاق شدند.