کد خبر: ۳۰۹۵۰۴
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۶
صعود ملوان به نیمه نهایی جام حذفی با شکست سپاهان 

آغاز شیرین استقلال با جباری 

 
 
 
تیم‌های فوتبال استقلال تهران و ملوان انزلی به ترتیب با پیروزی مقابل پیکان و سپاهان به مرحله نیمه‌نهائی حذفی صعود کردند.
در ادامه دیدارهای مرحله یک‌چهارم نهائی مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه‌های کشور، دیروز ابتدا تیم‌های ملوان بندر‌انزلی و سپاهان اصفهان از ساعت 16:30 در ورزشگاه مرحوم سیروس قایقران بندر‌انزلی به مصاف هم رفتند که این دیدار در پایان 90 دقیقه به نتیجه تساوی بدون گل انجامید تا کار شاگردان مازیار زارع و پاتریس کارترون به دو وقت اضافه 15 دقیقه‌ای کشیده شود. در وقت‌های اضافه نیز تلاش دو تیم فایده‌ای نداشت تا کار به ضربات حساس پنالتی دنبال شود و در نهایت تیم ملوان با پیروزی 4 بر 2 در ضربات پنالتی پیروز این مسابقه شد.
در ضربات پنالتی برای تیم ملوان قائم اسلامی‌خواه، نیما انتظاری، حسین صادقی و مهدی عبدی ضربات خود را تبدیل به گل کردند. برای سپاهان نیز محمد کریمی و انزونزی ضربات خود را وارد دروازه ملوان کردند، اما حبیب فرعباسی درخشان ظاهر شد و توانست ضربات رضا شکاری و رضا اسدی را مهار کند تا ملوانی‌ها پیروز این دیدار باشند.
وحید کاظمی قضاوت این مسابقه را بر‌عهده داشت. او در دقیقه 118 این مسابقه وحدت هنانوف از تیم سپاهان را با کارت قرمز مستقیم از زمین اخراج کرد. حبیب فرعباسی از ملوان و محمد دانشگر، حسین گودرزی و محمد کریمی از سپاهان هم با کارت زرد داور جریمه شدند.
چشم استقلال بالاخره به برد روشن شد
در دومین دیدار دیروز تیم استقلال تهران پس از مدت‌ها طعم پیروزی را در جام حذفی مقابل پیکان چشید تا راهی نیمه‌نهائی این رقابت‌ها شود. در این دیدار که از ساعت ۱۸ برگزار شد تیم استقلال با تک گل رامین رضائیان‌(پنالتی- ۷۵) به برتری رسید.
ترکیب  استقلال: سید‌حسین حسینی(کاپیتان)، روزبه چشمی، ضرغام سعداوی، آرمین سهرابیان، رامین رضائیان، ابوالفضل جلالی، دیدیه اندونگ، آرش رضاوند، محمدحسین اسلامی‌(۷۶- مسعود جوما)، جلال‌الدین ماشاریپوف و محمدرضا آزادی‌(۶۷- جوئل کوجو)
دیروز مجتبی جباری به‌طور رسمی برای اولین‌بار روی نیمکت استقلال به عنوان سرمربی نشست تا پیشکسوت آبی‌ها که در روزهای نه‌چندان دور با عملکرد فنی مناسب خود لقب مهندس این تیم و البته با مصاحبه‌های پر حاشیه «هشت شاکی» را به‌خاطر شماره پیراهنش داشت حالا در قامت مربی برای آبی‌ها طرح و برنامه‌ریزی داشته باشد.
استقلال با ترکیبی نسبتاً آشنا و تنها یک سورپرایز به اسم ضرغام سعداوی به مصاف پیکان تهران تیم لیگ یک فوتبال کشور که با سیروس دین‌محمدی در آستانه صعود به لیگ برتر است بازی را آغاز کرد. آبی‌ها که استرس در ساق پای بازیکنانشان به دلیل عدم نتیجه‌گیری مطلوب در فصل جاری لیگ برتر محسوس بود در نیمه اول بازی امروز هم ترس از شعارهای تماشاگران اندک حاضر در ورزشگاه آزادی داشتند تا چندان موقعیت گل نداشته باشند.
مهم‌ترین موقعیت استقلال از سمت راست توسط رامین رضائیان در دقیقه یک رخ داد که موقعیت را خلق کرد اما ضربه این بازیکن در دهانه دروازه با برخورد به مدافع پیکان راهی کرنر شد.
پیکان هم که انگیزه‌های تیم لیگ دسته اولی را مقابل تیم پرطرفدار پایتخت داشت سعی بر ارائه بازی فنی و استفاده از فضای پشت مدافعان استقلال را داشت.
آنها اولین موقعیت نسبتاً خطرناک را روی شوت رضا رضایی ایجاد کردند اما حسینی توانست آن را در دقیقه ۷ مهار کند. آنها در دقیقه ۳۷ هم توانستند با شوت خطرناک سامان نریمان جهان صاحب موقعیت گل شوند اما این توپ راه به جایی نبرد. تلاش استقلال در آخرین دقیقه‌های نیمه اول هم راه به جایی نبرد تا دو تیم با تساوی بدون گل در پایان نیمه اول راهی رختکن شوند.
استقلال در نیمه دوم بازی تهاجمی با مالکیت کامل روی توپ را ارائه کرد. آبی پوشان پایتخت سعی داشتند بار دیگر با استفاده از فضای عرضی زمین به دروازه شهریاری گلر پیکان نزدیک شوند. تلاش‌هایی که راه به جایی نبرد تا استقلال روی کرنر ارسالی و اشتباه شهریاری در خروج از دروازه که با برخورد به ضرغام سعداوی همراه بود صاحب پنالتی شود. رامین رضائیان نیز پشت توپ ایستاد تا تک گل بازی را از روی نقطه پنالتی به ثمر رسانده و استقلال پس از مدت‌ها طعم پیروزی را این‌بار در جام حذفی بچشد و راهی نیمه نهائی شود.
استقلال پس از این گل هم بازی تهاجمی خود را با ارسال از جناحین ادامه داد اما هیچ کدام راه دوباره به تور دروازه پیکان پیدا نکرد تا همان یک گل باعث برد شاگردان مجتبی جباری شود.
آبی پوشان در مرحله بعدی جام حذفی به مصاف برنده دیدار نفت آبادان با شهرداری نوشهر خواهند رفت.
پرسپولیس از آسیا دورتر شد
با حذف سپاهان مقابل ملوان در جام حذفی، تیم پرسپولیس که قهرمانی در لیگ برتر و جام حذفی را به‌طور کامل از دست داده بود، امیدوار بود که شاگردان کارترون در این جام به قهرمانی برسند و سرخپوشان به‌عنوان سهمیه سوم ایران به لیگ قهرمانان 2 آسیا صعود کنند که عملاً این اتفاق با حذف سپاهان مقابل ملوان ممکن نشد. با این حال تنها روزنه امید اسماعیل کارتال و شاگردانش سه بازی باقیمانده تا پایان لیگ هستند تا بلکه بتوانند رتبه دوم جدول را از سپاهان بگیرند و به پلی‌آف لیگ نخبگان برسند که با توجه به شرایط دو تیم خیلی بعید به نظر می‌رسد.
با توجه به نتایجی که در فصل اخیر لیگ قهرمانان آسیا 2 و لیگ نخبگان توسط چهار نماینده ایران‌(پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور) کسب شد، سهمیه لیگ ایران برای حضور در دو فصل آینده آسیا، یک سهمیه مستقیم لیگ نخبگان‌(قهرمان لیگ برتر) + یک سهمیه پلی‌آف لیگ نخبگان‌(نایب قهرمان لیگ برتر) + یک سهمیه مستقیم لیگ قهرمانان آسیا 2‌(قهرمان جام حذفی) تعیین شد. با این حساب و کاهش سهمیه نمایندگان ایران در آسیا، رقابت شدیدتری بین باشگاه‌ها مدعی حضور در آسیا به وجود آمد.