در بازديد اردوی جهادی، درمانی و فرهنگی «شهید سیدهاشم حسینی» مطرح شد
امروز شاهد صحنهای از ایثار، گذشت، عشق به مردم و اقشار نیازمند و محرومان هستیم
شيراز- خبرنگار كيهان:
در بازدید مدیریت ارشد شهری از اردوی جهادی، درمانی و فرهنگی «شهید سیدهاشم حسینی» بر ترسیم صحنهای از ایثار و عشق به مردم و محرومان در «کلانشهر شیراز؛ سومین حرم اهلبیت علیهمالسلام» تأکید شد.
گروه جهادی الکفیل با هماهنگی کمیته محرومیتزدایی شورای اسلامی شهر و همکاری شهرداری شیراز، کمیته امداد امام خمینی(ره)، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، قرارگاه خیرین سلامت شیراز «حامی» و معاونت اجتماعی استانداری فارس به ارائه خدمات دندانپزشکی، چشمپزشکی، عینک و مشاورههای روانشناسی، حقوقی و شغلی در این اردو میپردازد. همچنین بزرگترین خدمات دندانپزشکی جهادی در کشور در این اردو در اردوگاه شهید آیتالله ربانی در حال برگزاری است. محمدحسن اسدی، شهردار شیراز در بازدید از اردوی جهادی، درمانی و فرهنگی «شهید سیدهاشم حسینی» با ابراز خرسندی از حضور تمامی دستاندرکاران این برنامه جهادی و مبارک که از اقصی نقاط کشور به «شیراز؛ سومین حرم اهلبیت(ع)» سفرکرده؛ قدردانی و بر اهمیت این اقدام خیرخواهانه بهویژه در حوزه دندانپزشکی تأکید و اظهار کرد: امروز شاهد صحنهای از ایثار، گذشت، عشق به مردم و اقشار نیازمند و محرومین هستیم. سیده مریم حسینی، عضو هیئترئیسه شورا و رئیس کمیته محرومیتزدایی شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این بازدید اظهار کرد: شاهد رویدادی مثبت و مهم در «کلانشهر شیراز؛ سومین حرم اهلبیت(ع)» هستیم.
مرتضی موصلی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) فارس نیز در این بازدید اظهار کرد: این اردوی جهادی با همکاری حدود ۱۰۰ دندانپزشک نیکوکار از سراسر کشور و بهویژه کلانشهر شیراز بهعنوان رویدادی ارزشمند بهمنظور ارتقای سلامت در حوزه دندانپزشکی است.