kayhan.ir

کد خبر: ۳۰۹۱۸۸
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۴

کاهش ۴۸ هزار نفری تماشاگران سینما نسبت به سال قبل (اخبار ادبی و هنری)

 
 
در پایان هفته چهارم فرودین‌ماه امسال، سینما‌ها ۳۸ میلیارد تومان فروختند و ۵۴۲ هزار نفر روانه سینما‌ها شدند که این آمار نسبت به سال گذشته کاهش ۴۸ هزار نفری‌ای را تجربه کرده است.
به گزارش خبرگزاری دانشجو، در هفته‌ای که گذشت سینما‌های ایران 
۳۸ میلیارد تومان فروختند و ۵۴۲ هزار نفر روانه سینما‌ها شدند. چهار فیلم اول فروش این هفته «دایناسور» به کارگردانی مسعود اطیابی، «موسی کلیم‌الله» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا، «کوکتل مولوتوف» به کارگردانی حسین دوماری، «هفتاد سی» به کارگردانی بهرام افشاری است.
این در حالی است که سینما در آخرین هفته فروردین‌ماه سال گذشته-۱۴۰۳- در مجموع میزبان ۵۸۹ هزار مخاطب در ۱۷ هزار سانس بود که توانست ۳۱ میلیارد و ۵۶۴ میلیون و ۵۱۳ هزار تومان فروش داشته باشد، اما امسال در پایان هفته چهارم فروردین‌ماه این رقم کاهش ۴۸ هزار نفری را برای امسال رقم زده است، با وجود کاهش تعداد مخاطبان، میزان درآمد سینما‌ها رشد داشته که نشان‌دهنده تغییراتی در الگوی بلیت‌فروشی است.
یکی از دلایل اصلی رشد فروش، افزایش قیمت بلیت‌های سینما نسبت به سال قبل است. هرچند تعداد مخاطبان اندکی کاهش یافته، اما درآمد کلی بیشتر شده است.