kayhan.ir

کد خبر: ۳۰۸۹۲۵
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۹
کنیا

مورچه‌دزدها محاکمه شدند

 
 
 
مقامات کنیایی دو جوان بلژیکی را به اتهام دزدی حشرات و نگهداری لوله‌های حاوی حدود پنج‌هزار مورچه بازداشت و به دادگاه معرفی کردند.
به گزارش فارس، «لورنوی دیوید» و «سیبی لودیویِکس» دو جوان نوزده‌ساله بلژیکی، روز سه‌شنبه به اتهام تلاش برای قاچاق مورچه در نایروبی پایتخت کنیا در دادگاه حاضر شدند.
مقامات کنیایی اعلام کرده‌اند که آنها قصد داشتند پنج‌هزار مورچه را به بازارهای اروپا و آسیا قاچاق کنند.
با این حال، این دو جوان مدعی شده‌اند که صرفاً برای تفریح مورچه‌ها را جمع‌آوری می‌کردند و نمی‌دانستند این کار غیرقانونی است. این دو بلژیکی در استان ناکورو کنیا، که پارک‌های ملی متعددی را در آنجا وجود دارد، دستگیر شده‌اند. حدود پنج‌هزار مورچه در مهمان‌خانه‌ای که آنها در آن اقامت داشتند، پیدا شده است. این مورچه‌ها در 2244 لوله آزمایش پرشده با پنبه بسته‌بندی شده بودند.
مقامات کنیایی ارزش این مورچه‌ها را یک میلیون شیلینگ کنیا 
(7700 دلار آمریکا) تخمین زده‌اند؛ اما باید توجه داشت که قیمت مورچه‌ها بسته به نوع آنها و بازاری که در آن عرضه می‌شوند، تفاوت بسیار زیادی دارد.
سازمان حیات‌وحش کنیا اعلام کرده است که صادرات غیرقانونی مورچه‌ها نه‌تنها حق حاکمیتی این کشور در تنوع زیستی را تضعیف می‌کند، بلکه جوامع محلی و مؤسسات تحقیقاتی را نیز از مزایای بالقوه زیست‌محیطی و اقتصادی محروم می‌سازد.
کنیا در گذشته با قاچاق اعضای حیوانات وحشی بزرگ مانند فیل‌ها، کرگدن‌ها و چنگال‌ مورچه‌خوارها مواجه بوده است؛ اما پرونده‌های جدید از تغییر در روند قاچاق، از پستانداران بزرگ مشهور به گونه‌های کمترشناخته‌شده حکایت دارد.