تقاضای یک دانشمند برای ترجمه سریالی به زبانهای مختلف(اخبار ادبی و هنری)
در آیینی که شامگاه ۲۴ فروردینماه در سالن همایشهای رسانه ملی برگزار شد، از حسین بهاروند، دانشمند برجسته کشور و عوامل سریال «ذهن زیبا» تجلیل شد.
پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما در این مراسم با اشاره به ویژگیهای این مجموعه تلویزیونی اظهار داشت: «ذهن زیبا» توانسته است زیباییهای شخصیت یک قهرمان علمی ملی را به تصویر بکشد. ما متعهدیم تولید چنین آثاری را که الهامبخش جوانان است، ادامه دهیم.
وی این سریال را اولین مجموعه تلویزیونی درباره زندگی یک دانشمند ملی خواند که در قید حیات است و افزود: این اثر، راه را برای معرفی دیگر نخبگان علمیکشور باز کرده است. از هنرمندان میخواهیم به چنین سوژههای درخوری بیشتر بپردازند. ما با آغوش باز پذیرای چنین طرحهایی هستیم؛ آثاری ارزشمند همچون ذهن زیبا که امیدآفرین و آرامشبخش است.
رئیس صداوسیما با اشاره به رویکرد تحولی این سازمان در دوره جدید، بیان کرد: در سند تحول رسانه ملی، پرداختن به موضوع پیشرفتهای علمیکشور و به نمایش درآوردن آنها را در اولویت قرار دادهایم. موضوعی که پیش از این مغفول مانده بود. کارگروه ویژهای نیز برای شناسایی و تولید آثار در این حوزه تشکیل شده است.
حسین بهاروند، دانشمند کشورمان نیز در این مراسم با تاکید بر پرهیز از القاب پرطمطراق عنوان کرد: من را پروفسور خطاب نکنید، حسین بهاروند هستم. میتوانید به من بگویید بهار، اما پروفسور نه! این القاب مانند زیورآلات است و ما را از همدیگر دور میکند.
بهاروند با اشاره به ملاحظاتی که درباره ساخت این سریال داشته و پیش از تولید با عوامل «ذهن زیبا» مطرح کرده است، گفت: وقتی پیشنهاد تولید سریال مطرح شد، شرط من این بود که اثری امیدبخش و حرکتآفرین ساخته شود. خواسته دیگرم این بود که سریال به زبانهای دیگر ترجمه شود؛ نه به خاطر معرفی من، بلکه برای شناساندن پیشرفت کشور به دنیا. همچنین تقاضا کردم، از من بت و قهرمان نسازند. من یک معلم معمولی هستم که لطف خدا شامل حالم شده است.