یک تهیهکننده رئیس بنیاد فارابی شد (اخبار ادبی و هنری)
حامد جعفری، تهیهکننده شناخته شده سینما و انیمیشن، با حکم رئیس سازمان سینمایی بهعنوان مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی منصوب شد.
جعفری از تهیهکنندگانی است که هم متعهد و هم متخصص در حوزه پویانمایی است؛ او نقش مؤثری در پیشرفت صنعت پویانمایی ایران داشته است. تهیه آثار تحسین شدهای چون «شاهزاده روم»، «فیلشاه» و «بچه زرنگ» در کارنامه حامد جعفری به چشم میخورد و این تجربه و سابقه، نویدبخش آیندهای بهتر برای بنیاد فارابی است. هرچند که جعفری مسیر دشوار و پیچیده و پر از موانع بزرگ پیش رو دارد. یکی از این موانع، شوراهایی خسته و با اعضایی فاقد کارایی و ثمره مثبت در فارابی است. به نظر میرسد که یکی از اولویتها برای بهبود عملکرد بنیاد فارابی، تحول در شوراهای زیرمجموعه این نهاد است. بنیاد فارابی در گذشته، تولیدکننده آثاری خاطرهانگیز و مهم بود. اما طی یک دهه اخیر، عملکرد این نهاد کمفروغ بود. حامد جعفری گزینه مناسبی برای ایجاد تحول و احیای بنیاد فارابی است.
رائد فریدزاده، رئیس سازمان سینمایی نیز در حکم انتصاب مدیر جدید بنیاد فارابی، از جعفری بهعنوان فردی با تخصص و تجارب ارزنده در عرصه فرهنگ و سینما یاد کرده است. او به تقویت تولید فیلمهای سینمایی شاخص، حمایت از سینمای کودک و نوجوان، و ارتقای فعالیتهای بینالمللی سینمای ایران تاکید کرده است.