kayhan.ir

کد خبر: ۳۰۸۶۲۷
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۵

 کودکان و نوزادان غزه در صف شهادت


 
 سرویس خارجی-
رژیم صهیونیستی و آمریکا پس از نقض آتش‌بس در غزه در همان روزهای نخست فروردین، کشتار ساکنان این باریکه را وحشیانه‌تر از قبل از سر گرفته‌اند. تصاویری که از کشتار کودکان و نوزادان فلسطینی در غزه منتشر می‌شود، آن‌قدر دلخراش است که، 
دنیا را بار دیگر علیه این رژیم آپارتاید و آمریکا بسیج کرده است.
برای فهم این که آمریکا و رژیم صهیونیستی، چرا در غزه مشغول نسل‌کُشی‌اند، دیگر نیازی به کنار هم قرار دادن خبرها و تحلیل آنها نیست. هم نتانیاهو و هم ترامپ، صراحتاً گفته‌اند در غزه به دنبال چه هستند. پس از آتش‌بسی که همین دو رژیم اول فروردین آن را نقض کردند، اتفاقاتی در غزه در جریان است که اظهارات این دو را تایید می‌کنند. ترامپ گفته بود 2 میلیون فلسطینی ساکن غزه باید از این باریکه بروند و تمام اُسرای صهیونیست هم باید آزاد شوند چرا که غزه جای مناسبی برای زندگی آنها نیست! او این را هم گفته بود که درهای جهنم به روی این باریکه باز خواهد شد. صهیونیست‌ها نیز پیش از این بارها گفته بودند، به دنبال تخلیه کامل غزه از وجود فلسطینی‌ها هستند. راه‌حل عملی‌شان برای تخلیه غزه نیز، بمباران شدید غزه برای کوچاندن مردم بود. طرح «ژنرال» را هم برای همین منظور طراحی کرده بودند. حالا خیلی راحت می‌توان فهمید، چرا غزه را وحشیانه‌تر از هر زمانی بمباران می‌کنند و 20 هزار کودک و نوزاد را قتل عام کرده‌اند!
این روزها آن‌قدر در فضای مجازی و رسانه‌ها تصاویر اجساد تکه پاره شدن کودک و نوزاد منتشر شده است که دیگر هیچ تردیدی باقی نمی‌ماند، هدف «نسل‌کُشی» است. جالب است که آمریکا نام این راه‌حل را، «تلاش برای آتش‌بس» گذاشته است! این جنایات باعث شده تجمعات جهانی علیه این رژیم کودک‌کُش که طی 17 ماه گذشته با کمک‌های آمریکا 80 هزار انسان را قتل عام کرده است، به اوج خود برسد. طی روزهای گذشته کشورهای زیادی علیه این رژیم و آمریکا تظاهرات کرده‌اند و دیگر می‌توان با قطعیت گفت «نفرت از اسرائیل» کاملاً جهانی شده است و بعید است این رژیم بتواند به کمک پول، رسانه و ‌هالیوود، چهره کریه خود را به این زودی‌ها بزک کند. 
این بار مردم نروژ، هلند و بنگلادش با حمل تصاویر پرچم فلسطین و کودکان غرق به خون ساکن غزه، جنایات این رژیم را محکوم کردند. تظاهرات بنگلادشی‌ها «بسیار گسترده» بود و مردم شعار «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا» سر می‌دادند. رئیس‌جمهور کلمبیا نیز، اسرائیل را به «نسل‌کُشی در غزه» متهم و اعلام کرد، کشتار مردم بی‌دفاع غزه باید فوراً متوقف شود. «گوستاوو پترو» با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» تأکید کرد که «اسرائیل» از ۱۸ ماه پیش تاکنون، نسل‌کشی علیه مردم فلسطین در غزه را ادامه می‌دهد. او در این پیام که حساب ترامپ را نیز در آن تگ کرده بود، نوشت: «آتش‌بس در غزه به شکل فوری و اضطراری ضروری است... اگر ترامپ تلاشی واقعی انجام دهد، می‌توان جان فلسطینی‌ها و اسرای اسرائیلی در غزه را نجات داد.» رئیس‌جمهور کلمبیا همچنین تصریح کرد: «به عنوان رئیس‌جمهور کلمبیا از شما(ترامپ) می‌خواهم که برای نجات جان انسان‌ها وارد عمل شوید. اگر خواستار آتش‌بس در فلسطین باشید، من از این اقدام شما حمایت خواهم کرد.»
آب نداریم
گزارش‌های متعددی هم منتشر شده است که نشان می‌دهد، رژیم اشغالگر از آب نیز به‌عنوان سلاح برای نسل‌کشی علیه ۲.۴ میلیون فلسطینی استفاده می‌کند. طبق اعلام دفتر رسانه‌ای دولت فلسطین در نوار غزه، رژیم اشغالگر همچنان به ارتکاب جنایت سازمان‌یافته تعمدی در زمینه محروم‌سازی مردم غزه از آب ادامه می‌دهد و آب را به ابزار نسل‌کشی و سلاحی برای قتل تدریجی تبدیل کرده است. در بیانیه‌ دیروز این نهاد می‌خوانیم: «ارتش اشغالگر عمداً دو خط آب «میکروت» را در شرق شهر غزه و در استان مرکزی از کار انداخت و همچنین خط برق تغذیه‌کننده ایستگاه نمک‌زدایی در منطقه دیرالبلح را متوقف کرد که منجر به توقف کامل فعالیت این ایستگاه در تأمین آب آشامیدنی شد... بیش از ۹۰ درصد زیرساخت‌های آب و فاضلاب در نوار غزه توسط ارتش اسرائیل تخریب شده و از رسیدن تیم‌های فنی برای تعمیر نیز جلوگیری شده است؛ افزون بر آن، کارکنان بخش آب‌رسانی و فاضلاب نیز در حین انجام وظایف انسانی هدف قرار گرفته‌اند...» در بخش دیگری از این بیانیه تاکید شده است: «بیش از ۱.۷ میلیون مورد بیماری ناشی از آلودگی یا کمبود آب ثبت شده و تاکنون بیش از ۵۰ فلسطینی- عمدتاً کودکان- بر اثر تشنگی و سوءتغذیه جان خود را از دست داده‌اند.»
جنین در بحران
کمیته مردمی اردوگاه جنین در شمال کرانه باختری نیز نسبت به تشدید بحران انسانی در این اردوگاه هشدار داد و اعلام کرد که وضعیت آوارگان روز به روز وخیم‌تر می‌شود و آنان امید خود را به بازگشت به خانه‌هایشان از دست داده‌اند. این کمیته در بیانیه‌ای تأکید کرد که نظامیان اشغالگر تمامی افراد حاضر در اطراف اردوگاه را بازداشت یا بازجویی می‌کنند و مانع بازگشت ساکنان به خانه‌های خود می‌شوند. در این بیانیه همچنین آمده است که وضعیت روانی کودکان و زنان به شدت بحرانی است و اشغالگران عملاً زندگی آموزشی و اقتصادی را در اردوگاه از بین برده‌اند. کمیته مردمی جنین تصریح کرد که تعداد بالای آوارگان و حجم نیازهای خدماتی آنان فراتر از توان مؤسسات محلی است و نیاز فوری به حمایت و مداخله گسترده‌تر وجود دارد.