پشت پرده هجوم غربگرایان به کیهان
لاپوشانی بیکفایتیها با ننگ حمایت از قاتل شهید سلیمانی
سرویس سیاسی-
غربگرایان با هدف انحراف افکار عمومی و لاپوشانی و استتار ضعفهای کابینه فعلی ضمن برجستهسازی مسائل حاشیهای، ننگ حمایت از قاتل شهید سلیمانی را به پیشانی زده و به کیهان تاختند.
اخیراً مدعیان اصلاحات و حامیان مذاکره با غرب با برجستهسازی مسائل کماهمیت و ضریب دادن به اخبار جنگ، درصدد انحراف و کانالیزه کردن اذهان جامعه هستند تا از این رهگذر ضعف و نقصان کارگزاران دولت ذیل اخبار مربوط به مسائل بینالمللی به حاشیه رود و نقصان داخلی ذیل اخبار خارجی توجیه شده و به فراموشی سپرده شود.
به عبارتی دیگر عدم توانمندی در مدیریت کشور با سیاست انحراف افکار عمومی کمافیالسابق لاپوشانی میشود.
برای مثال انتشار جدول خاموشیها و قطعی متناوب برق در فروردین 1404 بیسابقه و بدون ارتباط با مسائل خارجی است که نشان از ضعف مدیریت و اداره امور دارد.
در رابطه با موضوع ناترازی برق، آذری جهرمی از فعالان ستاد انتخاباتی مدعیان اعتدال- اصلاحات گفت: در حالی که ظرفیت تولید نیروگاههای برق ۹۴هزار مگاوات، و میزان مصرف برق در این روزهای سال حداکثر حدود ۴۸ هزار مگاوات است، اعمال خاموشی به مشترکین در این ماه سال جای بررسی و تامل دارد!
از سویی، مدتی از استیضاح و برکناری وزیر اقتصاد گذشته است اما اراده و میلی در معرفی وزیر جدید وجود ندارد و امتناع از معرفی وزیر جدید در افکار عمومی به «بیتفاوتی دولت» تعبیر و تفسیر میشود؛ این درحالی است که کابینه دولت چهاردهم با شعار «ساماندهی اقتصاد» صاحب کرسی شد و روزنامههای زنجیرهای ذیل تیتر «طبیب اقتصاد ایران» این ادعا را تقویت کرده و عملی شدن آن را وعده دادند.
با وجود شعار، ادعا و وعدههای کابینه دولت چهاردهم، نابسامانی اقتصادی کماکان ادامه دارد و دولت برای کنترل و مقابله با این وضعیت بنا به معرفت سیاسی طیف مدعی اصلاحات، نهتنها برنامه جامع، هدفمند و منعطف ندارد بلکه محدود و معطوف به راهکار «مذاکره» است؛ به تعبیری دیگر کابینه دولت چهاردهم مشابه به دولت مدعی «تدبیر و امید» فاقد «Plan B» است.
علیایحال معرفت سیاسی طیف غربگرا مبنی بر «تحدید ساماندهی اقتصادی به مذاکره»، موجب رهاشدگی و ولشدگی امور داخلی شده است؛ بدین معنی که مسئولان دولت «وفاق» همانند دولت مدعی «تدبیر و امید» راهحل تمام مشکلات را به مذاکره و ایضاً چراغ سبز آمریکا گره میزنند.
به عنوان نمونه، حجم عمدهای از محصولات کشاورزی به دلیل سوءمدیریت و عدم تنظیمگری با قیمت ناچیز از سوی دلالان خریداری شده و به قیمت گزاف به دست مردم میرسد؛ این نابسامانی نشان از حضور ضعیف دولت در چرخه تولید و ارائه دارد. به بیانی دیگر دولت موظف به تامین و تجهیز نیاز عمومی است و باید در اداره و تخصیص مایحتاج ایفای نقش کند.
دولت به عنوان متولی امور خرد و کلان باید بر بازار سرمایه، طلا، ارز، مایحتاج عمومی، دارو و... اعمال نظارت کند و به تنظیم آن بپردازد؛ با این حال بررسی و مرور کارنامه دولت فعلی فقدان نظارت را نمایان میکند.
طیف مدعی اعتدال- اصلاحات که سابقاً به بهانه ناکامی در صدور مجوز برای مذاکره با آمریکا؛ کوتاهی، نقصان، ضعف، ترک فعل و امتناع از تدبیر امور دولتی را توجیه میکردند؛ امروز نیز با تجویز نسخه پیشین (مذاکره با آمریکا)، اداره و تنظیمگری امور را به راهحل خارجی گره زده و از توانمندی داخلی غافلاند.
به هر ترتیب هر دولت و مسئولی برای مدیریت و اداره امور باید مسلح به مجموعه برنامههای جامع و مانع باشد تا درصورت شکست و ناکامی با برنامه جایگزین از پیشبرد اهداف جا نماند.
این درحالی است که طیف پریشان و مستاصل غربگرا که سعی در نسخهپیچی برای کابینه وفاق دارند به دلیل فقدان «Plan B» و برنامه جایگزین،گریز و گذار از وضعیت کنونی را در تسلیم و تن دادن به باجخواهی ترامپ خلاصه میکنند.
به عبارتی دیگر، طیف مدعی درمان اقتصاد به دلیل فقدان «Plan B» برای نیل به مذاکره هیچ خط قرمزی نمیشناسد و پیش از این نیز با آگاهی از باجخواهی آمریکا به بزک کردن چهره ترامپ پرداخت و امروز نیز با اندیشه شکلگیری مذاکرات، ننگ حمایت از قاتل شهید سلیمانی را به جان خرید و تسلیم مطامع غرب شده است.
به هر ترتیب، غربگرایان با هدف انحراف افکار عمومی و لاپوشانی ضعفهای کابینه فعلی ضمن برجستهسازی مسائل حاشیهای، ننگ حمایت از قاتل شهید سلیمانی را به پیشانی زده و به کیهان تاختند.