kayhan.ir

کد خبر: ۳۰۸۲۱۷
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۰

سرنوشت تلخ بازیگری که به وطن پشت کرد: «من ماندم و موبایلم!»(اخبار ادبی و هنری)

 
 
حمید فرخ‌نژاد، بازیگر سابق سینمای ایران که مدتی پیش با خروج از کشور و پیوستن به جریان‌های معاند، علیه نظام جمهوری اسلامی موضع گرفت، این‌بار به سرنوشت دردناک خود اعتراف کرد. او که روزی با غرور از «آزادی» در غرب سخن می‌گفت، امروز با لحنی آکنده از حسرت از روزهای درخشانش در سینمای ایران یاد می‌کند.
فرخ‌نژاد در گفت‌وگوی اخیرش عنوان کرد: «من در ایران موقعیت ممتازی داشتم، دستمزدهای بالا می‌گرفتم و خیلی کار می‌کردم، اما حالا تنها رسانه من یک موبایل است!» وی با اشاره به سختی‌های زندگی در غرب افزود: «خیلی از هنرمندان ما در اوج شهرت، همه چیز را از دست دادند. حالا کسانی که دیروز طرفدارمان بودند، امروز منکر ما شده‌اند.» او در ادامه گفت: «در ایران به همه لحاظ خیلی فعال و اکتیو بودم. اما وقتی در سن بالا به کشور دیگری می‌روی، خیلی از آن موقعیت‌ها را از دست می‌دهی. این اتفاق سختی است.» وی با اشاره به بی‌اقبالی غربی‌ها به سینمای مهاجران گفت: «می‌توانستم خیلی مفیدتر باشم. می‌توانستم اگر شرایط به گونه دیگر بود و اگر جاهایی از ما حمایت می‌کردند موثرتر باشم.»
سرنوشت فرخ‌نژاد امروز به عنوان نمونه‌ای عینی از ادعاهای واهی «زندگی بهتر در غرب» تبدیل شده است. بسیاری از هنرمندانی که روزی تحت تأثیر تبلیغات رسانه‌های معاند، ایران را ترک کردند و به یاوه‌گویی علیه کشور پرداختند امروز  مانند فرخ‌نژاد در انزوا و حسرت به سر می‌برند.