kayhan.ir

کد خبر: ۳۰۷۹۹۳
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۲

خط ‌و ‌نشان اروپا برای ترکیه در پی نا‌آرامی‌های کم‌سابقه در این کشور

 

سخنگوی کمیسیون اروپا در یک خط‌و‌نشان جدید برای ترکیه اعلام کرد با‌ توجه به دستگیری شهردار «اسلامبول»، اکرم امام‌‌اوغلو، اتحادیه اروپا باید روابط خود با ترکیه را مورد بازنگری قرار دهد.
ناآرامی‌های ناشی از بازداشت «اکرم امام‌اوغلو» شهردار اسلامبول و رقیب سیاسی اردوغان هنوز در این کشور به پایان نرسیده است. بر اساس گزارش‌ها پس از بازداشت وی در 19 مارس (29 اسفند) به اتهام فساد و رشوه‌خواری تاکنون نزدیک به 2 هزار معترض در شهر‌های مختلف ترکیه و در پی ناآرامی‌های کم‌سابقه این کشور توسط پلیس بازداشت شده‌اند.
سخنگوی کمیسیون اروپا نیز در بهانه‌ای جدید برای عضویت ترکیه در این اتحادیه اعلام کرد اروپا باید به دلیل بازداشت «امام‌اوغلو» در روابط خود با ترکیه تجدید‌ نظر کند. کمیسر گسترش اتحادیه اروپا نیز گفته است که به دلیل تحولات ترکیه، سفر خود به مجمع دیپلماسی آتی آنتالیا و دیدار خود با «هاکان فیدان»، وزیر امور خارجه ترکیه در آنکارا را لغو کرده است.