kayhan.ir

کد خبر: ۳۰۷۲۱۱
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۴
قالیباف در نشست جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور: 

تمام ایده‌ها برای پیشرفت کشور نیازمند توجه به نقش مردم است

 

رئیس ‌مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تمام ایده‌ها برای پیشرفت کشور نیازمند توجه به نقش مردم است، گفت: دستگاه‌های دولتی نباید در کارگروه‌های مردمی دخالت کنند و باید حد و حدود مداخله‌ها مشخص باشد.
محمدباقر قالیباف، رئیس‌ مجلس شورای اسلامی در نشست جمعی از خیرین کشور که در بهارستان برگزار شد، با بیان اینکه ما در جایگاهی قرار داریم که انفال و پول مردم در دست‌مان است و باید آن را به نحوی مدیریت کنیم که بتوانیم در آن دنیا پاسخگوی خداوند باشیم، گفت: اما شما در شرایطی قرار گرفته‌اید که بر اساس عنایت خداوند از اموال خود می‌بخشید تا کار کشور 
پیش برود.
قالیباف با بیان اینکه روند حل مسائل از جایی گره خورد که به شیوه‌های مختلف دست مردم را از اداره امور کشور کوتاه شد، اظهار کرد: در دوران دفاع مقدس این مردم بودند که جنگ را اداره کردند و موفقیت‌هایمان در جنگ نتیجه حضور و از خودگذشتگی مردم است و این در حالی است که هرچه زمان گذشت به جای ساماندهی حضور مردم در اداره کشور، بر سر راه آنها مانع تراشی شد‌؛ غافل از اینکه بدون حضور مردم به نتیجه نمی‌رسیم؛ ما باید بدانیم تبلور رضایت الهی در رضایت مردم است.
اگر نقش مردم را در هر کاری در نظر نگیریم
 نتیجه‌ای نخواهد داشت 
وی در ادامه با تأکید بر اینکه اگر نقش مردم را در هر کار یا طرحی که تعریف می‌شود در نظر نگیریم، نتیجه‌ای نخواهد داشت، تصریح کرد: شخصا در امور مدیریتی خود تأکید دارم طرح‌هایی را بپذیرم که نقش مردم در آن دیده شده باشد و صرفا اینکه یک طرح الگویی از مدل‌های موفق خارجی باشد برایم کافی نیست.
رئیس قوه مقننه با بیان اینکه خیرین جلودار ایفای نقش مردم و بابرکت شدن امور کشور هستند، خاطرنشان کرد: ما نیازمند نظام بخشی در حوزه خیرین هستیم که البته این به معنای دولتی‌سازی و یا ایجاد بوروکراسی بیشتر نیست تا سدی به سدهای دیگر اضافه شود بلکه حوزه خیرین نیازمند نظام‌بخشی و ساماندهی غیردولتی است.
 قانون برنامه هفتم پیشرفت
به دنبال حل مشکلات حوزه خیرین و گروه‌های جهادی است
قالیباف در ادامه با اشاره به توجه برنامه هفتم پیشرفت به گروه‌های جهادی و خیرین، متذکر شد: دستگاه‌های دولتی نباید در کار گروه‌های مردمی دخالت کنند و باید حد و حدود مداخله‌ها مشخص باشد. ما در مجلس تلاش کردیم آسیب‌هایی که در حوزه خیرین و گروه‌های جهادی وجود داشت را احصا کرده و در قالب احکام برنامه هفتم پیشرفت آنها را برطرف کنیم تا در نهایت از آنهایی که به دنبال کار خیر در جامعه هستند قدرشناسی شود و مانع کار آنها 
نشویم.
رئیس دستگاه تقنینی کشور در ادامه تاکید کرد: ما آمادگی داریم با احصای مشکلات و خلأهای قانونی موجود را رفع کنیم و با تسهیل‌گری کار خیرین را آسان کنیم.
گفتنی است، پیش از سخنان رئیس‌ مجلس، تعدادی از خیرین فعال در حوزه‌های مختلف نیز به بیان دیدگاه‌ها، مطالبات و پیشنهادات خود برای حل موانع قانونی و مشکلات فعالیت خیرین پرداختند.