kayhan.ir

کد خبر: ۳۰۶۸۳۸
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۴
پلیس فتا:

برای دريافت کالا‌برگ نيازی به کليک بر روی هيچ لينکی نيست

 
 
 
رئيس پليس فتای استان البرز گفت: مجرمان اينترنتی با ترفند دريافت بسته معيشتی و کالابرگ ماه رمضان قصد کلاهبرداری از کاربران را دارند که شهروندان بايد به اين موضوع توجه داشته باشند.
به گزارش خبرگزاری فارس، سرهنگ رسول جليليان اظهارداشت: کابران اينترنتی بايد همواره به ياد داشته باشند که مجرمان با سوءاستفاده از مناسبت‌ها و رويدادهای کشور اقدام به ارسال پيام‌های جعلی برای شهروندان می‌کنند. 
جليليان با بيان اينکه اينگونه پيام‌ها ممکن است از طريق پيامک و يا شبکه‌های اجتماعی برای شما ارسال شوند، افزود: معمولا مجرمان سايبری از سرشماره‌های شخصی و ناشناس اين پيامک‌ها را ارسال می‌کنند. حتی ممکن است به واسطه هک‌ شدن، اين پيام را از دوستان و مخاطبان تلفن همراه خود نيز دريافت کنيد. 
وی تاکید کرد: همواره به خاطر داشته باشيد برای دريافت کالا‌برگ نيازی به کليک کردن بر روی هيچ لينکی نيست.