kayhan.ir

کد خبر: ۳۰۶۷۶۱
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۸
رئیس شورای شهر تهران:

راه‌اندازی اتوبوس‌های برقی، لبخند رضایت را بر لب شهروندان نشانده است

 
 
 
رئیس شورای شهر تهران گفت: امروز وقتی اتوبوس‌های برقی کار می‌کنند، لبخند رضایت را بر لب شهروندان می‌بینیم و امیدواریم در همه خطوط در اتوبوس و مترو شاهد این رضایتمندی باشیم.
به گزارش کیهان، مهدی چمران در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه بودجه مصوب سال ۱۴۰۴ شهرداری تهران 231هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان است، اظهار داشت: طبق تقسیم‌بندی انجام شده، معاونت فرهنگی اجتماعی حدود ۱۰ درصد، حمل‌ونقل و ترافیک مثل دوسال گذشته ۵۰ درصد بودجه را به خود اختصاص داده که نشانگر توجه ما به مسایل حمل‌ونقل است، خدمات و محیط‌زیست ۱۵ درصد، ایمنی و مدیریت بحران ۵ درصد، عمران و شهرسازی ۳ درصد و توسعه هوشمندسازی ۱۹ درصد بودجه را به خود اختصاص داده است.
چمران با اشاره به اینکه ۴۰ درصد از کل اعتبارات هزینه‌ای و ۵۴ درصد دارایی و سرمایه‌ای و ۶ درصد تملک دارایی مالی است و اعتبارات برای هریک از معاونت‌ها و مأموریت‌های ۶گانه کاملاً مشخص است، افزود: یکی از مسائل اساسی ما حمل‌ونقل است که در کاهش آلودگی هوا تاثیر مستقیم دارد، باید به سمتی برویم که ۶۵ درصد حمل‌ونقل ما عمومی باشد، اما این اتفاق اکنون برعکس است. از ابتدای دوره ششم توجه ویژه‌ای به حوزه حمل‌ونقل داشتیم، اما با وجود تلاش‌های انجام شده هنوز با چیزی که مدنظر داریم فاصله داریم و انتظار ما بیشتر از این‌هاست.
وی ادامه داد: امروز وقتی در خط جمهوری- بهارستان، اتوبوس‌های برقی کار می‌کنند، لبخند رضایت را بر لب شهروندان می‌بینیم و امیدواریم در همه خطوط در اتوبوس و مترو شاهد این رضایتمندی باشیم.
 رشد 41 درصدی بودجه مناطق شهر تهران
محمد آخوندی، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه برنامه چهار ساله تحول پیشرفت شهر تهران مبنای تدوین بودجه پایتخت بوده است، اظهار داشت: تلاش کردیم مثل سال جاری درآمدهای پایدار را بیش از چیزی که شهرداری پیشنهاد کرده افزایش دهیم.
آخوندی افزود: ۲۱ هزار میلیارد تومان برای مناطق تهران پیش‌بینی کردیم که ۴۱ درصد رشد داشته است، ضمن اینکه مناطق جنوبی تهران با افزایش بیشتری از سایر مناطق اختصاص بودجه داشته‌اند.
وی ادامه داد: در حوزه فنی و عمران برای تکمیل بزرگراه‌ها ۲ هزار و ۷۸۶ میلیارد تومان بودجه اختصاص پیدا کرده است. بیش از ۶ هزار و 620 میلیارد تومان برای توزیع آسفالت در مناطق اختصاص پیدا کرده است. در حوزه حمل‌ونقل و در بخش مترو ۲۰ هزار و ۸۱۴ میلیارد تومان اعتبار تصویب کردیم. برای بازپرداخت اوراق مشارکت نیز ۶ هزار میلیارد تومان تخصیص یافته است. ۱۷ هزار و ۴۸۰ میلیارد تومان نیز در بخش اتوبوسرانی در نظر گرفته شده است.
 افزایش بی‌سابقه بودجه نگهداری فضای سبز
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر در پاسخ به سؤال کیهان درباره توجه مدیریت شهری به توسعه و نگهداری فضای سبز در بودجه 1404 گفت: علاوه‌بر اعتباری که شهرداری برای حوزه محیط‌زیست پیشنهاد داده بود، یک درصد دیگر از 14 به 15 درصد اعتبارات این حوزه را افزایش دادیم، روز آخر نیز اختصاصاً اعتباراتی برای فضای سبز، آب، نگهداشت و پسماند به این بخش اضافه کردیم. در حوزه تملک باغات هزار و 100 میلیارد تومان اختصاص دادیم و 141 میلیارد تومان نیز برای تامین نهاده‌های مربوط به فضای سبز و 150 میلیارد تومان نیز برای توسعه کمربند سبز تهران اختصاص دادیم.
آخوندی افزود: در بحث نگهداری فضای سبز، با تصویب شورا طبق آن چیزی که شهرداری پیشنهاد داده بود، نسبت به سال 1403 پنجاه درصد به کل اعداد حوزه نگهداری فضای سبز اضافه کردیم که این اتفاق بزرگ هیچ‌وقت اتفاق نیافتاده است.