برق همسایه!(گفت و شنود)
گفت: تازه چه خبر؟!
گفتم: «گیدعون ساعر»، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گفته است «دولت جدید سوریه یک گروه تروریستی از ادلب است که دمشق را به زور تصرف کرد.»!
گفت: تروریستهای تحریرالشام که مورد حمایت رژیم صهیونیستی بودند و در تلآویو و حیفا زیر نظر ارتش صهیونیستی آموزش دیده بودند و نیم ساعت بعد از آتشبس توسط این رژیم وارد سوریه شدند.
گفتم: و بلافاصله بعد از ورود آنها، رژیم صهیونیستی تمام زیر ساختهای سوریه را بمباران کرد و همزمان با این اقدام صهیونیستها، جولانی، رهبر ظاهری تروریستها اعلام کرد که هرگز اجازه نمیدهیم از خاک سوریه علیه اسرائيل اقدامی انجام شود!
گفت: صهیونیستهای بیپدر و مادر دارند نعل وارونه میزنند! تا سابقه مزدوری این تروریستهای کثیف برای اسرائيل را بپوشانند و آنها را برای یک ماموریت صهیونیستی دیگر آماده کنند!
گفتم: یارو چنان به مال مردمخوری عادت کرده بود که برای صرفهجوئی با برق همسایه خودکشی کرد!