کد خبر: ۳۰۵۷۱
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۹:۴۴
با مرادی اختلاف ندارم

رضازاده: در مورد تغییر کادر فنی تصمیم‌گیری نکرده‌ایم

رییس فدراسیون وزنه‌برداری گفت: از آنجا که علی مرادی اتوماتیک‌وار می‌توانست کاندیدا شود، من هم خودم را برای انتخابات کنفدراسیون آسیا معرفی کردم تا اگر او رای نیاورد ایران در پست‌های دیگر هیئت اجرایی نماینده داشته باشد.


حسین رضازاده، درباره اینکه چرا تنها خود را از ایران برای انتخابات کنفدراسیون وزنه‌برداری آسیا معرفی کرده است، اظهار کرد: برای هیئت اجرایی از هر کشور تنها یک نفر می‌تواند کاندیدا شود. علی مرادی 12 سال دبیر کنفدراسیون وزنه‌برداری آسیا بوده است بنابراین به لحاظ قانونی و اتوماتیک‌وار می‌تواند کاندیدا شود. از آنجا که در هیئت اجرایی تنها یک نفر از هر کشور می‌تواند کاندیدا و انتخاب شود بنابراین خواستم از فرصتی که ایران دارد استفاده کنیم. یعنی مرادی اتوماتیک‌وار کاندیدا شود و من نیز خودم را از ایران معرفی کردم تا به نحو احسن از این فرصت استفاده کنیم اما در نهایت نیز هر دو نفر ما نماینده ایران هستیم. در واقع خواستم با یک تیر دو نشان بزنیم.
وی ادامه داد: اگر علی مرادی برای سمت دبیرکل کنفدراسیون وزنه‌برداری آسیا دوباره انتخاب شود، من اتوماتیک وار حذف خواهم شد اما اگر به هر دلیلی رای نیاورد ان‌شاءالله کمک می‌کند تا من برای نایب رییسی یا هیئت رئیسه انتخاب شوم تا ایران نماینده داشته باشد. 4 سال پیش نیز وقتی مرادی انتخاب شد، من حذف شدم اما بعضی از افراد مریض و عوام فریب در این مورد مصاحبه الکی می‌کنند یا شرایط را نمی‌دانند. البته پست‌ ریاست کنفدراسیون و دبیرکلی مهم هستند و پست‌های نایب رییسی یا هیئت رئیسه و کمیته‌های دیگر زیاد تاثیرگذار نبوده و بیشتر فرمالیته هستند و ان‌شاالله به هم کمک می‌کنیم.
همه چیز بستگی به روز انتخابات دارد
رضازاده در پاسخ به این پرسش که اگر پست نایب رئیسی و هیئت رئیسه فرمالیته است چرا شما برای پست‌های مهم‌تر کاندیدا نشدید، تصریح کرد: برای پست دبیرکلی یا ریاست رای نمی‌آوردم اما برای نایب رئیسی و هیئت رییسه احتمالش وجود دارد رای بیاورم. در قزاقستان نیز با روسای فدراسیون‌های آسیایی صحبت کردم آن‌ها نیز تمایل داشتند برای این دو پست کاندیدا شوم اما همه چیز بستگی به روز انتخابات دارد. ما به کمک آقای مرادی نیاز داریم و در این مورد انتظار هم داریم. زیرا اول انتخابات دبیرکل است، بعد انتخابات نایب رئیس اول، نایب رئیس دوم و هیئت رییسه برگزار می‌شود.
رییس فدراسیون وزنه‌برداری در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه فکر نمی‌کند اختلافات او و علی‌مرادی به ضرر وزنه‌برداری تمام شود، تصریح کرد: من با کسی اختلافی ندارم به ویژه علی مرادی. 5 سال پیش که به فدراسیون آمدم از همه خواستم بیایند کمک کنند. متاسفانه یک عده برای کارهای شخصی آمدند. علی مرادی برای من حسین رضازاده چندین سال زحمت کشیده بنابراین او را به عنوان بزرگ‌تر و استاد قبول دارم اما به عنوان شاگرد هم انتظار دارم در فدراسیون یا جاهای دیگر به ما کمک کند.
بعضی ‌ها عوام‌فریبی می‌کنند
وی افزود: ما امسال سهمیه المپیک را گرفتیم و اگر سال دیگر حتی دهم، پانزدهم هم شویم باز هم 6‌سهمیه المپیک را می‌گیریم. سال پیش که سوم شدیم گفتند امتیاز مهم نیست و تنها یک مدال جهانی به دست آمد اما امسال می‌گویند چرا امتیاز نگرفته‌ایم. در واقع بعضی آدم‌ها عوام‌فریبی می‌کنند که برای شخص خودشان خوب نیست.
رضازاده در پاسخ به این پرسش که آیا احتمال تغییر در کادر فنی تیم‌های ملی وجود دارد؟ تصریح کرد: فعلا تصمیم‌گیری نکرده‌ایم. در رده‌های نوجوانان و جوانان حسین توکلی سرمربی است و جورج زالای نیز دستیار اوست. اردوهای این رده‌ها نیز به زودی آغاز می‌شود. در رده بزرگسالان هم کادر فنی فعلا هست که در حال استراحت است بعد تصمیم‌گیری می‌کنیم که باشند یا نتیجه چیز دیگری خواهد بود.وی در مورد تقویت کادر فنی نیز گفت: تیم‌های ملی که نمی‌توانند 10 تا سرمربی و مربی داشته باشند فوقش 2 کمک مربی می‌تواند حضور داشته باشد. از طرفی سرمربی باید درخواست کند بعد ما تصمیم می‌گیریم که امکانش وجود دارد یا نه. شاید یک نفر به رده‌های نوجوانان و جوانان یا بزرگسالان اضافه شود. اما سعی می‌کنیم از مربیان شهرستان‌ها که شاگردان زیادی در تیم ملی دارند استفاده کنیم تا تشویقی برای آن‌ها شود.