kayhan.ir

کد خبر: ۳۰۵۳۵۷
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۱
دکتر خدائیان: برای ایجاد تحول؛

تأکید رئیس قوه قضائیه عوض شدن نگاه مسئولان به «سرمایه‌گذار» در کشور است



سفر بدون تشریفات زائد و مردم‌پسند رئیس قوه قضائیه و همراهان به استان لرستان برکات فراوان در پی داشت.
حجت‌الاسلام والمسلمین اژه‌ای و هیئت همراه با سفر به شهر‌های مختلف لرستان اعم از خرم‌آباد و سایر شهرها، چتر عدالت دستگاه قضا را بر سر اقشار مختلف مردم گسترانیدند.
با توجه به اینکه «رفع موانع تولید» از بدو احراز مسئولیت رئیس پرتلاش و تحول‌آفرین قوه قضائیه؛ حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای محور تلاش ایشان بوده و به عنوان ایده و طرحی نو، افق تازه‌ای به روی کشور گشوده است، سفر دکتر ذبیح‌الله خداییان رئیس کل سازمان بازرسی کشور به خرم‌آباد با هدف بررسی مسایل و مشکلات «تولیدکنندگان و صنعتگران» و همچنین سفر سرنوشت‌ساز به شهرستان چگنی با توجه به وضعیت خاص آن  وبررسی مسایل و مشکلات این خطه از لحاظ محرومیت با وجود منابع فراوان و دیدار و گفت‌وگو با مردم و مسئولان محل از اهمیت و حساسیت فوق‌العاده برخوردار است، که بسیار ضروری است مسئولان امور، راهکارها و تاکیدات رئیس سازمان بازرسی کل کشور را به عنوان نقشه راه، بدون فوت وقت به اجرا بگذارند. 
 بر اساس منابع مستند از پیشینه شناخت دیرینه‌ای که افکار عمومی از  ره‌آورد تلاش‌های جهادی دکتر خداییان در امر دگرگونی عملکرد دستگاه‌های محل خدمتش در استانهای مهم و حساس کشور نظیر تهران-فارس -لرستان و...دارد که به مفهوم واقعی کلمه موفق شده در کوتاه‌ترین زمان ممکن طرحی نو در اندازد و با بازسازی رفتار سازمانی و عملکرد اداری؛ دستگاه‌های متعدد را روی ریل حسن انجام وظایف محوله و خدمت به مردم قرار دهد، انعکاس این مهم به عنوان الگو و نقشه راه از اهمیت مضاعف برخوردار است. 
قاطعیت دکتر خداییان که از پایه‌گذاران بازدیدهای میدانی و دیدارهای مردمی است، در اعمال قانون و حمایت از احقاق حق مظلومان با استعانت از خداوند متعال موجب گردیده که همواره برای گشودن گره‌ها و رفع بن بست‌ها به گونه‌ای تحسین‌برانگیز موفق به یافتن و یا ساختن راه برون رفت از آنها و حسن انجام مسئولیت‌های محوله گردیده است.
شایسته است تدبیر خردمندانه حجت‌الاسلام والمسلمین اژه‌ای مبنی بر «رفع موانع تولید» به عنوان مهم‌ترین نیاز کشور و موضوع تعیین‌کننده وضعیت سفره‌ها‌، اشتغال مردم و حتی امنیت جامعه و مقابله با تهدید‌های امنیتی دشمنان در صدر تلاش‌های شبانه‌روزی سران قوا با محوریت قوه قضائیه قرارگیرد.
دکتر خداییان که از مدیران میدانی است و سنوات قبل؛ ساختمانها و مراکز مورد نیاز دستگاه قضا در لرستان با تلاش ایشان ساخته شده است، در این سفر نیز ساختمان سازمان بازرسی کل استان را که به همت وی بنا گردیده، باحضور جمعی از مردم و مسئولان افتتاح کرد.
حضور مسئولان قضائی کشور در لرستان روز پنجشنبه درکانون توجه اقشار مختلف مردم قرار گرفت.
واقعیات میدانی از عملکردها موید شایسته گزینی حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در سپردن مسئولت‌هاست.
دکتر ذبیح‌الله خداییان رئیس سازمان بازرسی کل کشور بعد از ظهر روز چهارشنبه هفدهم بهمن وارد خرم‌آباد شد و پس از استقبال گرم جمع زیادی از مردم قدرشناس استان و مسئولان این خطه؛ در آیین افتتاح ساختمان اداره کل بازرسی استان لرستان که به همت شخص ایشان ساخته شده در اجتماع جمعی از مردم و کارکنان این سازمان ضمن ابلاغ سلام رئیس قوه قضائیه به مردم؛ گفت: سفرهای رئیس محترم قوه قضائیه به استانها، کاری و کاربردی برای حل مشکلات قضائی و حقوقی مردم و همچنین رسیدگی به مسایل واحدهای تولیدی و صنعتی است که قطعا برکات خاص خود را خواهد داشت.
این گزارش حا کی است؛ رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت که تاکید رئیس قوه قضائیه «عوض شدن نگاه متولیان امور به سرمایه‌گذار در کشور و تلاش جهادی شبانه‌روزی برای رونق تولید و اشتغال است.»
دکتر ذبیح الله خداییان در جمع سرمایه‌گذاران و کار‌آفرینان لرستان با ابلاغ سلام حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای‌، خاطر نشان کرد: ریاست محترم قوه قضائیه به لحاظ اهمیت زیادی که برای بخش‌های تولیدی و اقتصاد قائل است در سفرها اگر فرصت کند شخصا با فعالان اقتصادی دیدار می‌کنند و در غیر اینصورت معمولا بنده در خدمت فعالان اقتصادی هستم و گزارش‌ها تقدیم ایشان می‌شود.
رئیس سازمان بازرسی کل کشورگفت: گرچه مشکل بسیاری از سرمایه‌گذاران با دستگاه‌های اجرائی است و موافقت‌ها‌، مجوزها‌، تسهیلات از وظایف دستگاه‌های اجرائی است. اما ریاست محترم قوه قضائیه با توجه به اهمیت موضوع‌، برای حل مشکلات فعالان اقتصادی تلاش و تاکید می‌کند که این دیدارها در این راستاست.
دکتر خداییان با بیان اینکه خط‌شکن این مهم مقام معظم رهبری است که تأکید فرمودند کمک به بخش خصوصی یک الزام است، تصریح کرد: فرامین ایشان جنبه شرعی دارند و مسئولیت شرعی ما و شما است ما نه در زبان و سخن بلکه در عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری متعهد باشیم.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه اقتصاد کشور از بیماری مزمن دولتی بودن رنج می‌برد، تصریح کرد: قبل از انقلاب به یک باره قیمت نفت افزایش یافت که شرکت‌ها و کارنجات که اکثریت دولتی بودند ایجاد شدند و سیطره دولت بر بخش اقتصاد گسترش یافت.
دکتر خداییان افزود: این سیطره بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تحت تاثیر عوامل مختلف نه تنها کاهش نیافت بلکه گسترش پیدا کرد.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور خاطرنشان کرد: دیدگاه منفی وابستگی سرمایه‌گذار به رژیم طاغوت نسبت سرمایه‌گذار و از طرفی نگاه انقلابیون به مستعضفان ایجاب می‌کرد که دولت دامنه سیطره‌اش گسترش را افزایش بدهد.
دکتر خداییان افزود: بعد از مدتی مسئولین دولتی دریافتند که با نگاه دولتی نمی‌شود کشور را اداره کرد و مصوب کردند که کارخانه‌ها و شرکت‌های دولتی به بخش خصوصی واگذار شوند.
دکتر خداییان با اشاره اجرای اصل 44 قانون اساسی درخصوص واگذاری واحدهای تولیدی و تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی برحسن اجرای قانون، گفت: عدم اجرای درست قانون منجر به افرایش بودجه آنها و کاهش بودجه طرح‌های عمرانی و زیربنایی و در نهایت راهکار جبران کسری بودجه؛ افزایش مالیات بخش خصوصی خواهد بود.
 رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به واگذاری پرحاشیه شرکتها و واحد‌های تولیدی دولتی به بخش خصوصی، افزود: به علت اینکه واگذاری به مفهوم واقعی انجام نشد، یک بخش شبه دولتی بدتر از بخش دولتی ایجاد شد که مدیران عامل و اعضای هیئت مدیره دستشان از جیب دولت در آمده و در جیب سهام‌داران و بازنشستگان و امسال اینها است.
دکتر خداییان تصریح کرد: بیش از ۸۰ درصد این شرکت‌ها از جمله تامین اجتماعی‌، شستا‌، سازمان بازنشستگی و... زیان‌ده هستند.
 رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به اجرای غیر اوصولی اصل 44 قانون اساسی و منجر شدن آن به نحیف‌تر شدن بخش خصوصی، تصریح کرد: از سال 13۸۰تا 1۴۰۳ از میزان واگذاری‌های دولتی به بخش خصوصی بسیار ناچیز بوده که غالبا شبه دولتی است و مشکلی از جامعه را حل نکرد.
 رئیس سازمان بازرسی کل کشور با انتقاد از دل نکندن بانک‌ها از بنگاهداری  افزود: در حالی‌که قانون مقرر کرده بانک‌ها ظرف سه سال باید بنگاهداری را ‌کنار بگذارند‌، با وجود گذشت سال‌ها‌، برخی همچنان به بنگاهداری ادامه می‌دهند و در مواردی که می‌خواهند واگذاری انجام بدهند به گو نه‌ای مزایده را برگزار می‌کنند و قیمت می‌دهند که هیچ کسی متوجه آنها نشود. چون به حیاط خلوت مدیران تبدیل شده است.
ایشان با اشاره به اینکه تخصیص بخش اعظم بودجه به شرکت‌های بودجه دولتی موجب کاهش بودجه عمرانی شده است؛ افزود: در چنین شرایطی بخش خصوصی نحیف و نهاد‌های شبه دولتی گنده فربه‌تر شده‌اند و بخش خصوصی در برابر شبه دولتی‌ها که در هر مزایده و مناقصه قطعا آنها برنده هستند، قادر به رقابت نیستند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه در چنین چرخه‌ای معیوب؛ شرکت‌ها زیانده هستند و بودجه آنها روز به روز افزایش می‌یابد؛ افزود: اینکه چند درصد ازحقوق بازنشستگان و مستمری بگیران در قالب شرکت‌هایی که تحت عنوان رد دیون واگذار می‌شوند و بودجه‌های دولتی به آنها پرداخت می‌شود، سؤال برانگیز و از نتایج این بیماری مزمن است.
 دکتر خداییان از سیطره دولت و شرکتهای شبه دولتی به عنوان بیماری مزمن اقتصاد کشور نامبرد و افزود: با این اوصاف؛ بخش‌خصوصی قدرت رقابت ندارد و تحریم‌های ظالمانه هم سد راه هستند که یک سرمایه‌گذار با زحمت فراوان واحد تولیدی راه‌اندازی می‌کند. اما هنگام واردات یا صادرات کالا برای نقل و انتقال ارز دچار مشکل می‌شود.
رئیس سازمان بازرس کل کشور با تاکید براینکه برای رشد اقتصاد و اشتغال باید اولویت تخصیص ارز واردات ماشین‌آلات صنعتی و تولیدی باشد، تصریح کرد: اما وقتی بررسی می‌کنیم ارز واردات گوشی همراه از ارز ماشین‌آلات بیشتر است.
دکتر خداییان با اشاره به عدم اولویت‌بندی در تخصیص ارز به نیاز‌های اساسی کشور؛ و غفلت از اولویتهای کشور افزود: به عنوان نمونه برای چای و برنج دستور دولتی داشتیم اما آن‌هم به مدت یک هفته و برای یک طرف خاص که عدم ثبات قیمت‌ها و افزایش نرخ ارز متاسفانه بخش خصوصی را دچار مشکل کرده است. بگونه‌ای که نمی‌تواند برای یک سال آینده برنامه‌ریزی کند. 
 رئیس سازمان بازرسی کل کشور از ناترازی انرژی به عنوان یکی از مشکلات پیش پای رونق اقتصادی نامبرد و افزود: برای تامین انرژی خانگی معمولا برق صنایع قطع می‌شود و این درحالی است که طبق صحبت‌های رئیس اتاق بازرگانی لرستان بر اساس قانون در صورت قطع برق مکلف به جبران خسارت هستند.
دکتر خداییان با اشاره به اهمیت تولید در کشور، تاکید کرد: دستگاه متولی تامین انرژی‌، زمانی می‌تواند برق یک واحد تولیدی را قطع کنند که بیم خسارت جانی برای یک نفر وجود دارد. در غیر این صورت باید با دستور شورای تأمین باشد و جبران خسارت کند و اداره امور مالیات و سایر ادارات هم باید به همین شکل عمل کنند.
ایشان با ابراز نارضایتی از اینکه کسی که می‌خواهد مجوز بگیرد سال‌ها پشت در اتاق مدیران معطل می‌شود است و هنگامی که به تولید می‌رسد برق را قطع می‌کنیم که بدیهی است نمی‌تواند حقوق و سایر هزینه‌ها را بموقع پرداخت کند و با مشکلات فراوان مواجه می‌شود و ما به جای اینکه احساس مسئولیت کنیم؛ تحت عنوان بیت‌المال می‌گوییم باید عوارض انرژی را پرداخت کند.
دکتر خداییان با تاکید بر اهتمام ویژه در حمایت از سرمایه‌گذار و کار‌آفرین‌، تصریح کرد: باید رفت سراغ کسی که فرار مالیاتی داشته و نه کسی که افرادی را مشغول کار کرده است و این بخشی‌نگری به زیان کشور است که مقام معظم رهبری می‌فرمایند دستگاه‌های نظارتی سرعت‌گیر هستند. لذا مدیران برای حل مشکلات باید با جامع‌نگری تسهیل‌گری کنند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با ابراز تاسف از اینکه لرستان همواره در صدر جدول بیکاری استانهای کشور قرار داشته و در ۱۴۰۳ به رتبه۳ رسیده است، افزود: اغلب استانهای کشور مهاجرت به داخل استان دارند. اما در لرستان‌، ما به خارج استان مهاجرت داریم. 
 دکتر خداییان با طرح این سؤال که چه کسانی مهاجرت می‌کنند؛ افزود: افراد نخبه‌، سرمایه‌گذاران و سایر افراد شاخص به علت عدم ایجاد زیر ساختها از استان مهاجرت می‌کنند و منجر به فقر مطلق در استان شده است.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: این درحالی است که ظرفیت‌های خدادادی استان بسیار قوی است. آب فراوان و هوای مفرح و مساعد برای کشاورزی، دامپروری و تولید است. اما چون خام‌فروشی می‌کنیم سودی برای مردم ندارد.
دکترخداییان با بیان اینکه در لرستان معادن داریم اما خام از استان خارج می‌شود و ارزش افزوده برای استان ندارد، تصریح کرد: سؤال این است که چرا ما که در مسیر شمال به جنوب قرار داریم از مزیت‌های این فرصت بهره نگرفته‌ایم؟!
رئیس سازمان بازرسی کل کشور خطاب به مسئولان با تاکید بر لزوم چاره‌اندیشی و تدبیر خردمندان برای نجات لرستان از وضع موجود، تصریح کرد: باید تمام توان و ظرفیت‌های استان به میدان آورده شود، مجوز فعالیت سرمایه‌گذاری صادر گردد و فقط جای اسم متقاضی خالی باشد و اعلام کنید ما در بخش کشاورزی، معدن‌، گردشگری، فولاد و... مجوز آماده کرده‌ایم و سرمایه‌گذار فقط باید پای کار بیاید.
دکتر خداییان با تاکید بر لزوم ایجاد زیرساخت‌ها برای رفع محرومیت لرستان، خاطر نشان کرد: استاندار پیگیری می‌کند. اما سرمایه‌گذار با خودرو نمی‌شود بیاید سرمایه‌گذاری کند. چرا که وقتش تلف می‌شود.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه محرومیت استان لرستان با یک یا دو پرواز در روز رفع نمی‌شود، افزود: ما باید در استانی که زیر ساخت‌های لازم را ندارد برای سرمایه‌گذار فرش قرمز پهن کنیم و به سراغش برویم. باید جلو«در» اتاق آنها به انتظار بنشینیم تا فرصت فراهم شود و تبیین کنیم که ما این ظرفیت را داریم تا ترغیب شود بیاید در لرستان سرمایه‌گذاری کند و این جا را به اطراف تهران ترجیح دهد. 
دکتر خداییان خطاب به مسئولان استان تاکید کرد: لذا خواهش دارم دید را نسبت به سرمایه‌گذار عوض کنید وگرنه دوره مدیریت ما هم تمام می‌شود و هیچ کاری انجام نخواهد شد و ما هم به عنوان دستگاه قضا؛ خود را موظف به حمایت از سرمایه‌گذار می‌دانیم.
دکتر خداییان با بیان اینکه نباید به راحتی حکم تعطیلی واحد تولیدی را صادر کنیم‌، تصریح کرد: نباید ماشین تولیدی را توقیف کرد و ریاست محترم قوه قضائیه بشدت مخالف است و قانون هم منع کرده و تحت عنوان حمایت از مالکیت معنوی باید به این مهم توجه کرد.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور، نظارت بر قوانین مرتبط با تولید، حمایت از فضای کسب و کار را مورد تاکید قرار داد و افزود: مبارزه با فساد نباید ناامنی ایجاد کند و امضاِء دولت بی‌اعتبار شود. حضرت آیت‌الله اژه‌ای نسبت به مراعات این مهم توجه ویژه دارند.
دکتر خداییان رئیس هیئت نظارت بر مولدسازی کشور گفت: سیاست قوه قضائیه این است که فعالان این عرصه، حتی معصونیت قضائی یا یک‌سری اختیارات به آنها داده شود که اعتماد ایجاد گردد و در راستای مولدسازی نباید انگ فساد به فعال اقتصادی زده شود.
رئیس هیئت نظارت بر مولدسازی کشور تصریح کرد: ستاد اقتصاد مقاومتی در قوه قضائیه در مرکز کشور و استانها تشکیل شده و ما در سازمان بازرسی کل، اداره کلی تحت حمایت از سرمایه‌گذار راه‌اندازی کردایم که وظیفه‌اش فقط حمایت از سرمایه‌گذار است.
دکتر خداییان با تاکید براینکه مسئولان باید به سراغ تولید‌کننده بروند و در محل کارش مشکلاتش را رفع کنند؛ افزود: بخشی از کارکرد سامانه 136 را به تولید‌کننده اختصاص داده‌ایم که همکاران ما نزد تولید‌کننده می‌روند و مشکل را حل می‌کنند و قرارگاه «حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان» داریم که فقط از بخش خصوصی حمایت می‌کند و در این راستا‌، بردستگاه‌های دولتی که باید به بخش خصوصی خدمت کنند، نظارت می‌کنیم.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: اگر همکاران ما پیگیری نکنند‌، خیلی از مدیران در سودای اینکه قانون سراغشان نرود دوست ندارند کاری انجام دهند. لذا پیگیری کنید هردستگاهی که به وظیفه‌اش عمل نمی‌کند مجازات شود. 
دکتر خداییان خطاب به مدیران لرستان تاکید کرد: برای دریافت سهم استان از امکانات و اعتبارات ملی برای حل مشکلات تولیدکنندگان به مسئولان کشور مراجعه کنید، هرجا هم لازم بود ما کمک می‌کنیم.
 رئیس سازمان بازرسی کل کشور تاکید کرد: برای ایجاد تحول در لرستان و حل مشکلات مردم باید از انتقاد خوشحال باشیم و از درد دل تولیدکنندگان استقبال ‌نماییم.
در این نشست مهندس «محمد خاکی» رئیس اتاق بازرگانی لرستان گفت: ۲۳ درخواست در قالب مشکلات فعالان اقتصادی لرستان را به رئیس سازمان بازرسی کل کشور ارائه کرده است.
دکتر خدائیان:
مدیران جامعه‌ای که در راس آن ولی فقیه است 
باید شبانه‌روز برای حل مشکلات مردم تلاش کنند
رئیس کل سازمان بازرسی کشور افزود: مدیران جامعه‌ای که در راس آن ولی فقیه است، باید تحول‌آفرین باشند و شبانه‌روز برای حل مشکلات مردم و شکوفایی ظرفیت‌ها تلاش جهادی به عمل آورند. 
دکتر ذبیح الله خداییان که به نمایندگی رئیس قوه قضائیه برای رسیدگی به مشکلات مردم؛ به شهرستان چگنی سفر کرده بود، در جلسه شورای اداری این شهرستان که جمعی از مردم نیز حضور داشتند، افزود: ما در نظامی نفس می‌کشیم که برای پیروزی این انقلاب و به ثمر نشستن این نظام و حفظ امنیت و استقلال کشور بهترین انسان‌های این کره خاکی جان شیرین خود را فدا کردند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: ما مسئولان در این نظام باری سنگین بر دوش داریم چرا که باید پاسخگوی شهدا باشیم.
 دکتر خداییان تصریح کرد: هرکسی به مسئولیت با دید طعمه نگاه کند مطمئن باشید که لیاقت احراز مسئولیت را ندارد. کما اینکه حضرت امیر(ع) به کارگزارش می‌گوید این مسئولیت، امانت است و نه طمعه.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور؛ خدمت به مردم را توفیق الهی برشمرد و افزود: اگر به بهترین وجه ممکن انجام وظیفه کردیم می‌توانیم روز قیامت در پیشگاه خدا و مردم حرفی برای گفتن داشته باشیم و اگر این زمان‌ها را به بطالت بگذرانیم دچار روزمرگی می‌شویم و برای انجام کاری که بر عهده ما گذاشته شده برنامه و هدف‌گذاری نداشته باشیم مطمئن باشیم دچار خسران هستیم.
 رئیس هیئت نظارت بر مولدسازی کشور با تاکید براینکه یا نباید مسئولیت را پذیرفت و یا باید از بسیاری از خواسته‌ها و کارهای شخصی به دور باشیم تا بتوانم امانت خدمت به مردم را درست انجام دهیم، تصریح کرد: حسن و ارزش انجام وظیفه و تلاش جهادی منوط به رعایت عدالت و بی‌طرفی در ارائه خدمت بدون فرق‌گذاری میان همه مردم اعم از فامیل‌، دوست دیگر اقشار است و اگر تبعیض قائل شویم قطعا مورد غضب حق تعالی قرار می‌گیریم.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور از شهر چگنی به عنوان یکی از قدیمی‌ترین مناطق لرستان که در سال ۱۳۰۰ تاسیس شده نامبرد و افزود: اما متاسفانه جزو محرومترین مناطق و شهرستان‌های استان است.
دکتر خداییان تصریح کرد: خود استان محرومیت مضاعف دارد. اما این‌جا محرومیت بیشتری دارد و نه تنها پیشرفت نکرده بلکه پسرفت هم داشته است.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور خطاب به مدیران شهرستان چگنی مبنی بر اینکه؛ غیر از شما چه کسی باید این شهرستان را آباد کند؟، تصریح کرد: اگر عزم را جزم کنید مطمئنا موفق خواهید شد. اما اگر این‌جا سکوی پرتاب برای کسب رزومه شود مطمئن باشید به هدف نخواهید رسید.
 بنابراین شما که مسئولیت می‌پذیرید باید آستین همت بالا زده و در این‌جا مستقر شوید واین‌گونه نباشد که راس ساعتی مقرر باید اداره را ترک کرد؟! 
دکتر خداییان با بیان اینکه مدیر پروازی و غیرمقیم موفق نخواهد شد، افزود: باید در محل کار مستقر شد و همه فکر و توان خود را صرف خدمت در شهرستان کرد. 
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه هر جایی که رشد کرده مسئولانش رشدش داده‌اند، افزود: نگاه استاندار فقط یک بخش و یا شهر نیست. بلکه همه مناطق را زیر نظر دارد و نگاه می‌کند کدام مدیر فعالتر و موفق‌تر است و برای جذب اعتبار بیشتر تلاش می‌کند.
دکتر خداییان با تاکید بر جامع‌نگری متولیان امور و تلاش برای توسعه متوازن‌، تصریح کرد: حوزه انتخابه نماینده مجلس، فقط خرم‌آباد نیست. بلکه نماینده این‌جا هم هست و می‌بایست هر ماه چند بار به این‌جا بیاید و با شناخت دقیق مشکلات؛ برای حل آنها تلاش کند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با تاکید بر نظارت برکار نمایندگان مجلس برای حل مشکلات؛ گفت: اگر نماینده‌ای رای گرفت و پشت سرش را نگاه نکرد و یا منباب رفع تکلیف هرزگاهی به این‌جا گذر کرد‌، امام جمعه اعلام کند که این شخص فقط رای گرفته است.
رئیس هیئت نظارت بر مولدسازی کشور خطاب به حاضران‌، تصریح کرد: گذر زمان ثابت کرده است تا شما مطالبه گرنباشید و پیگیری نکنید کسی به شما کمک نخواهد کرد. مشکلات زیاد است و اعتبارات قطره چکانی است. لذا هرکسی زودتر تلاش کرد موفق خواهد شد. در غیر این‌صورت اعتباری نخواهد ماند. 
دکتر خداییان با بیان اینکه هر مسئول فعال شهرستانی می‌تواند به مسئولین کشور مراجعه و مطالبات را پیگیری کند، افزود: کدام فرماندار به بنده مراجعه کرده و گفته این مشکل را دارد و ما برای حل آن کمک نکرده‌ایم. بنابراین تا ما پیگیر نباشیم‌،کسی به حل مشکل‌مان کمک نخواهد کرد.
دکتر خداییان با تاکید براینکه کسی که خدمت نمی‌کند باید مانع ارتقا وی شد، تصریح کرد: با مدیرانی که ترک فعل می‌کنند باید برخورد کنیم و کسی که خدمت نمی‌کند نه تنها باید مانع ارتقاء وی شد، بلکه پرونده پیگرد قانونی تشکیل داد و جلوی ارتقای وی گرفته شود. لذا کسی که خوب تلاش کرده پرونده ارجاع شود که ارتقا یابد. 
 رئیس سازمان بازرسی کل کشور؛ محرومیت و عقب‌ماندگی لرستان از قافله توسعه را ضعف عملکرد مسئولان برشمرد و افزود: در غیر این‌صورت الان لرستان رتبه اول بیکاری را نداشت و عمده‌ترین محرومیت استان به عهده مدیران ناکار آمد‌، عدم ثبات مدیران کار آمد و فقدان نظارت بر کار مدیران است.
دکتر خداییان با تاکید براستفاده درست از ظرفیت‌های رها شده، افزود: باید از منابع موجود استفاده کرد و سهمیه آب به شهرستان اختصاص داد. تا درهمین شهرستان چگنی درکنار رودخانه زمین‌ها دیم‌کاری نشوند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با انتقاد از تخریب محیط زیست توسط معدن‌داران منطقه شهرستان چگنی گفت: حدود ۱۹ معدن فعال در این شهرستان بر پیکره کوهی زیبا وجود دارد که بهره‌برداری غیر اصولی و رها شده از آنها موجب شده زمین‌های کشاورزی پایین دست در اثر سیلاب از بین رفته‌اند.
دکتر خداییان با انتقاد از عدم پرداخت حقوق دولتی توسط معدن‌داران و خسارت سنگین به اراضی این حوزه‌، گفت: مصوب کرده‌ایم که تمام حقوق معادن صرف جبران و حفظ و نگهداری محیط زیست شود.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: شهرستان چگنی غیر از معدن، منبع درآمد دیگری ندارد. لذا باید از عایدات معادن بهره‌مند شود و با جلوگیری از صدور خام سنگ معادن، به ادامه محرومیت مردم از مزایای معادن خاتمه داده شود.
دکتر خداییان افزود: بسیاری از افراد در این معادن قطع عضوشدند و یا جان خود را از دست دادند که هر بنیادی باید حق مردم را بدهد و اگر حقوق مردم را پرداخت نکنند‌، دادگستری در کنار مردم است.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور در پاسخ به درخواست مردم شهرستان چگنی و اعتراض آنان به تخریب جاده بر اثر تردد ماشین‌های سنگین حامل سنگ، گفت: سازمان بازرسی استان‌، حتما پیگیری کند که تمام حق و حقوق مردم منطقه باید پرداخت شود و معدن‌دارها شرکت و کارخانه‌های فرآوری را به این‌جا بیاورند و ادارات کل استان باید اداره شهرستانی در چگنی برقرار کنند.
دکتر خداییان در پاسخ به استمداد مردم برای رسیدگی به مشکلاتشان قول پی‌گری داد و افزود: پست اداری در این شهرستان ایجاد شده اما نیرو در جایی دیگر مشغول است. یکی از ادارات ۴ پست سازمانی دارد اما یک نیرو مشغول کار است. افرادی که به‌خاطر این‌جا پست گرفته‌اند باید در اینجا خدمت کنند. در غیر این‌صورت دستگاه قضا به طرح دعوا توسط مردم رسیدگی می‌کند.
دکتر خداییان بر لزوم پیگیری طرح تفصیلی توسعه شهر و ارائه نتیجه به سازمان بازرسی‌، ایجاد شهرک صنعتی برای جذب بخش خصوصی‌، احداث مجتمع مسکونی جهت استقرار کارمندان و استقرار پزشکی قانونی تاکید کرد. 
رئیس سازمان بازرسی کل کشور خطاب به مدیران؛ ارزیابی عملکرد آنان به عنوان حق‌الناس را مورد تاکید قرار داد و افزود: ترک مسئولیت بهتر از این است که برای مردم خیری نداشته باشیم و فرصت‌سوزی شود.
نماینده اعزامی قوه قضائیه به شهرستان چگنی با تاکید بر اینکه سفرهای رئیس محترم قوه قضائیه کاملا کاربردی و کاری است، افزود: تیم‌های کارشناسی قبلا به منطقه آمده، مسایل و مشکلات را بررسی کرده‌اند که اینک نتیجه کار آنها پیگیری می‌شود و ما با مردم دیدار می‌کنیم.
دکتر خداییان با ارائه راهکارهایی برای حل مشکلات منطقه،تصریح کرد: وظیفه ما به عنوان دستگاه قضائی پیگیری است که تلاش می‌کنیم این سفرها نتیجه‌بخش و برای مردم برکت داشته باشد. رئیس کل سازمان بازرسی کشور در دیدار چهره به چهره با مردم چگنی و روستاهای تابعه بدون واسطه با آنان گفت‌وگو کرد.