کد خبر: ۳۰۵۳۴۳
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۸
نایب قهرمانی در رقابت‌های بین‌المللی کشتی آزاد رنکینگ کرواسی 

درستکار: کشتی ایران باید پوست‌اندازی کند 

 

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد گفت: با توجه به سیاست‌های فدراسیون کشتی، نگاهمان به جوانگرایی است.
رقابت‌های بین‌المللی کشتی آزاد جام اوپن زاگرب و اولین مرحله از رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی روزهای 17 و 18 بهمن ماه در شهر زاگرب کشور کرواسی برگزار شد و تیم ایران با کسب 4 مدال طلا و 4 مدال نقره به‌عنوان نایب قهرمانی دست یافت.
در این رقابت‌ها احمد محمدنژاد جوان در وزن 61 کیلوگرم، عباس ابراهیم‌زاده در وزن 65 کیلوگرم، امیرحسین فیروزپور در وزن 92 کیلوگرم و امیررضا معصومی در وزن 125 کیلوگرم به مدال طلا دست یافتند و ابراهیم خواری در وزن 61 کیلوگرم، سینا خلیلی در وزن 70 کیلوگرم، مهدی یوسفی در وزن 79 کیلوگرم و ابوالفضل بابالو در وزن 97 کیلوگرم صاحب مدال نقره شدند. در رده‌بندی تیمی ایران با 182 امتیاز نایب قهرمان شد، تیم‌های آمریکا با 190 امتیاز اول و آذربایجان با 125 امتیاز سوم شدند.
پژمان درستکار سرمربی تیم ملی کشتی آزاد ایران در پایان این رقابت‌ها در گفت‌و‌گویی اظهار داشت: این رقابت‌ها اولین مسابقات رسمی سال ۲۰۲۵ است که در آن شرکت کردیم. با توجه به سیاست‌های فدراسیون کشتی، نگاهمان نگاهی جوانگرایانه است. قرار شد در این رنکینگ از بچه‌های زیر ۲۳ سال استفاده کنیم. در ادامه این راه قرار است در مسابقات قهرمانی آسیا نیز از کشتی‌گیران زیر ۲۳ استفاده می‌کنیم. کشتی ایران باید پوست‌اندازی کند. 
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد اظهار داشت: مسابقات خوبی بود و به اهدافمان رسیدیم. قرار است این بازیکنان جوان اشتباهاتشان را این‌جا انجام دهند و اگر قرار است پیشرفتی داشته باشند این تورنمنت‌ها به آنها کمک می‌کند. در دل همین مسابقات، مسابقات انتخابی تیم ملی برای قهرمانی آسیا را در ۴ وزن داشتیم. بچه‌ها حدود ۸ ماه در اختیار تیم ملی هستند و آزمون‌های زیادی از آنها گرفته می‌شود.
درستکار تصریح کرد: کشتی‌گیران در مسابقات زیادی محک می‌خورند و باید بدانند که عملکردشان در انتخابشان تأثیرگذار خواهد بود. ۲ هفته دیگر نیز برخی بچه‌ها در رنکینگ آلبانی حضور پیدا می‌کنند و باید با حفظ جوانان به بدنه کشتی کشور اضافه کنیم.