kayhan.ir

کد خبر: ۳۰۵۱۹
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۹:۵۶

برگزاری جلسه مشترک فراکسیون اصولگرایان و رهروان با وزیر پیشنهادی علوم

نشست مشترک فراکسیون‌های اصولگرایان و اصولگرایان رهروان ولایت با محمد فرهادی وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری صبح دیروز سه‌شنبه برگزار شد.


اسماعیل جلیلی نماینده مردم مسجدسلیمان و عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت در گفت‌وگو با فارس، درباره جزئیات جلسه مذکور گفت: در این جلسه اعضاء سوالات خود را از وزیر پیشنهادی پرسیدند و آقای فرهادی نیز به آنها پاسخ گفت.
وی ادامه داد: فراکسیون‌ها در این جلسه اعلام موضع فراکسیونی نداشتند اما می‌توان گفت فضا برای وزیر پیشنهادی علوم مثبت است.
همچنین به گزارش نماینده در این جلسه که غلامعلی حدادعادل (رئیس فراکسیون اصولگرایان) و کاظم جلالی (رئیس فراکسیون رهروان) نیز  حضور داشتند، ابتدا وزیر پیشنهادی علوم درباره خود و برنامه‌هایش توضیحاتی ارائه کرد، سپس نمایندگان به ارائه دیدگاه‌های خود پرداختند. از جمله نمایندگانی که در این جلسه به ایراد نظراتشان پرداختند، می‌توان به آقایان شهریاری، توکلی، حیدرپور، نقوی‌حسینی، نادران، ناصری، پیرموذن، کارخانه، ندیمی، افضل‌پور، زاهدی و خانم طبیب‌زاده اشاره کرد.
بر اساس این گزارش پس از ایراد سخنرانی و اظهارات نمایندگان، فرهادی به پاسخ دادن به شبهات و سوالات نمایندگان پرداخت و در صحبت‌های خود موضعی شفاف نسبت به فتنه گرفت. وزیر پیشنهادی علوم همچنین در خصوص نامه منتسب به وی که در زمان فتنه نوشته شده به صراحت اعلام کرد «من به هیچ عنوان آن نامه را امضا نکردم و از آن خبر نداشتم.»
متناسب با سخنان فرهادی رای خواهیم داد
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه روز چهارشنبه متناسب با اظهارات فرهادی در مجلس به وی رای می‌دهیم، گفت: وی تعهد کرده‌ نگرانی‌های نمایندگان که باعث استیضاح وزیر سابق شد را برطرف کند.
زهره طبیب‌زاده عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به معرفی وزیر پیشنهادی علوم، گفت: فرهادی گرایش خود را به عنوان یک فرد اصلاح‌طلب مشخص کرده‌ ولی در رابطه با بحث فتنه مواضعی دارد که برای مجلس یک گام رو به جلو است.
وی با بیان اینکه فتنه 88 و فتنه‌های دیگری که انقلاب را تهدید کرده‌اند، خط قرمز مجلس است، ادامه داد: فرهادی در جلسه‌ای که با کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس و فراکسیون داشت، مواضع رهبر معظم انقلاب را در رابطه با فتنه 88 پذیرفتند، البته این موضع‌گیری باید در صحن علنی مجلس صورت گیرد و به اطلاع مردم برسد.
طبیب‌زاده تاکید کرد: پافشاری‌ نمایندگان مجلس بر روی خط قرمزهای ملت و رهبری و نگرانی‌ آنها برای آینده علم و پیشرفت کشور باعث شد رئیس جمهور دایره انتخاباتش را برای معرفی وزیر علوم وسیع‌تر کند و از معرفی افراد تندرو، افراطی و مسئله‌دار به سمت افراد دیگر بیاید. این مسئله یک قدم روبه جلو برای مجلس است.
طبیب‌زاده در ادامه سخنان خود گفت: وزیر پیشنهادی علوم تعهد کرده‌ و قول داده‌است که نگرانی‌هایی که باعث استیضاح وزیر سابق شد را برطرف کرده و از طرفی موضع خود را در رابطه با فتنه در صحن علنی مجلس اعلام کند.
طبیب‌زاده در خاتمه با بیان اینکه نمایندگان مجلس در روز رای‌ اعتماد به وزیر پیشنهادی متناسب با اظهارات وی در مجلس رای خواهند داد، گفت: نمایندگان هرگز از موضع خود در رابطه با وزارت علوم عقب‌نشینی نکردند، و پافشاری آنها بر مواضعی که داشتند باعث شد دولت فردی با شرایط این چنینی معرفی کند، مسلما اگر فرهادی بخواهد مانند وزرای دیگر موضع بگیرد مجلس به وی رای نخواهد داد ولی مواضعی که تا به حال داشته مثبت است.
حمید رسایی نماینده مردم تهران نیز در همایش 13 سال مذاکرات تحمیلی گفت:  تصمیم داریم با توجه به شناختی که از فرهادی و سابقه وی داریم به او رأی بدهیم.
کاظم جلالی نماینده مردم شاهرود و رئیس فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت نیز در حاشیه جلسه علنی دیروز از حمایت فراکسیون مطبوعش از محمد فرهادی وزیر پیشنهادی علوم خبر داد.
ابوالقاسم جراره نماینده مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی نیز در گفت و گو با فارس اظهار داشت: وزیر پیشنهادی علوم قول داده است از هیچ کدام از کسانی که خطوط قرمز نظام را شکسته‌اند در انتصابات خود استفاده نکند.