kayhan.ir

کد خبر: ۳۰۵۱۶۵
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۳

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی‌زبان تأسیس می‌شود(اخبار ادبی و هنری)

 
 
مشاور وزیر فرهنگ از ایجاد انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان در آینده نزدیک خبر داد.
محفل افتتاحیه نوزدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر؛ یادبود استاد محمدعلی بهمنی، با حضور جمعی از مدیران فرهنگی، شاعران و اعضای انجمن‌های ادبی استان هرمزگان، در بندرعباس برگزار شد.
محمدمهدی احمدی مشاور عالی وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزرات ارشاد در این مراسم گفت: در آینده انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان ایجاد می‌شود و شاعران سرزمینمان این امکان را دارند که با شاعران کشورهای فارسی‌زبان تعامل برقرار کنند و از ظرفیت و تجربه یکدیگر برخوردار شوند.
وی افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، گذر هنر در استان‌ها را ایجاد می‌کند و اخیراً گذر هنر در نیشابور گشایش یافته است... اینک در شیراز کار گذر فرهنگی آغاز شده است. این مقوله هم توجیه اقتصادی و فرهنگی دارد و هم تنوعی برای مردم است. امیدواریم در آینده نزدیک نیز به همت مهدی نوبانی؛ شهردار بندرعباس گذر هنر در بندرعباس هم ایجاد شود.