kayhan.ir

کد خبر: ۳۰۴۷۵۷
تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۸

یمن: کنار فلسطین و لبنان می‌مانیم تا مانع تحقق اهداف دشمن شویم

 
 
 
سرویس خارجی-
جنبش انصارالله یمن دیروز درخصوص تداوم جنایات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و اردوگاه جنین و نیز نقض‌های مکرر آتش‌بس در لبنان بیانیه‌ای صادر و تأکید کرد: «همچنان در کنار مقاومت و حقوق مردم فلسطین و آرمان عادلانه آن، باقی خواهیم ماند و باور داریم که مقاومت اجازه نخواهد داد که طرح‌ها و پروژه‌های کوچاندن و اشغالگری اجرا شود.» 
دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن طی بیانیه‌ای تداوم تجاوز اسرائیل به کرانه باختری و اردوگاه جنین و کشتار، بازداشت و کوچ اجباری فلسطینیان و ویرانی منازل آنها را به شدت محکوم کرد. مقاومت یمن در این بیانیه تأکید کرد که «یمن همچنان در کنار مقاومت و حقوق مردم فلسطین و آرمان عادلانه آن، باقی خواهد ماند و باور دارد که مقاومت اجازه نخواهد داد که طرح‌ها و پروژه‌های کوچاندن و اشغالگری اجرا شود و به فضل الهی قادر به تحمیل معادلات و قوانین درگیری جدید است.»
در این بیانیه آمده ‌است: «اظهارات اخیر دولت آمریکا مبنی بر کوچاندن مردم فلسطین از نوار غزه در تلاش برای دستیابی به اهدافی که ارتش دشمن با توسل به زور نتوانست به آن دست یابد، را محکوم می‌کنیم.» آن‌طور که «فارس» نوشته است، در بخش دیگری از این بیانیه درباره تحولات لبنان نیز آمده است: «تداوم تجاوزات دشمن صهیونیستی در جنوب لبنان و نقض آشکار توافق آتش‌بس در مقابل چشمان میانجیگران بین‌المللی را محکوم می‌کنیم.»
انصارالله تأکید کرد که نقش آمریکا در لبنان و غزه عامل اصلی تداوم باقی ماندن رژیم صهیونیستی و خشونت‌های افسارگسیخته آن و نقض تمامی قوانین است. این جنبش همچنین بر حق مشروع و مقدس مقاومت در لبنان و فلسطین برای مقابله با همه حملات و تجاوزات رژیم صهیونیستی تأکید کرد. در بخش دیگری از این بیانیه آمده که «تداوم تجاوزات اسرائیل در جنوب لبنان و تشدید تنش دشمن علیه کرانه باختری، تلاشی آشکار برای دور زدن صحنه پیروزی‌های بزرگ مقاومت در جنوب لبنان و غزه است.» دفتر سیاسی انصارالله تصریح کرد که «طوفان بازگشت در غزه تجسم اراده مردم فلسطین و بیان توانایی آنها برای شکست اشغالگر و رسیدن به آرزوی بازگشت با وجود اشغالگری بود.»
این جنبش افزود: «خیزش مردمی در جنوب لبنان، بازگشت هزاران نفر به روستاها و شهرهای خود و به چالش کشیدن ماشین کشتار و جنایت صهیونیستی، تثبیت معادله مردم، ارتش و مقاومت بود. صحنه پیروزی تاریخی در غزه و جنوب لبنان، جایگاه مقاومت و جایگاه مردمی آن را که از خون دادن در راه خدا دریغ نکرده‌اند، بالاتر برده است.» انصارالله در ادامه «این بازگشت پیروزمندانه و این پیروزی بزرگ در راه قدس و آزادی الاقصی از لوث یهودیان و صهیونیست‌های غاصب» را به مقاومت در فلسطین و لبنان تبریک گفت.
بازگشت کشتی‌های فراری!
در این میان همچنین خبر می‌رسد که رسانه آمریکایی از آغاز روند بازگشت کشتی‌های تجاری آمریکا و انگلیس به دریای سرخ پس از بیش از یک سال ناتوانی غرب در انجام این کار به دلیل عملیات پشتیبانی نیروهای مسلح یمن از نوار غزه خبر داد. پس از آنکه نیروهای مسلح یمن به دلیل برقراری آتش‌بس در نوار غزه متعهد شدند حملات به کشتی‌های مرتبط با آمریکا و انگلیس را متوقف کنند، کشتی‌های این ۲ کشور به دریای سرخ بازگشته‌اند. این اخبار تأیید می‌کند که بازگشت کشتی‌های آمریکایی و... در عمل منوط به اجازه انصارالله بوده است و اینکه انصارالله در بخشی از همان بیانیه پیش‌گفته می‌نویسد: «به فضل الهی قادر به تحمیل معادلات و قوانین درگیری هستیم» این ادعایی ثابت شده است.
یمن معنی عربیت واقعی را ثابت کرد
خبر دیگر آنکه یکی از اعضای فراکسیون حزب‌الله در پارلمان لبنان گفت که مردم یمن ثابت کرده‌اند که عربیت واقعی،‌ ایستادن در کنار فلسطین و مقاومت در لبنان است. «حسن فضل الله»، از اعضای فراکسیون مقاومت در پارلمان لبنان، روز سه‌شنبه در گفت‌وگوی ویژه با تلویزیون المسیره به مردم یمن، انصارالله، رهبر بزرگ آن، «سید عبدالملک بدرالدین الحوثی» و بازوان شریفی که در کنار غزه و لبنان ایستاده‌اند، درود فرستاد.
آخرین هشدار به عربستان و یمن
«محمد البخیتی»، نماینده انصارالله یمن یا به طور دقیق‌تر عضو دفتر سیاسی جنبش انصار‌الله نیز، در برنامه زنده شبکه سه سیمای جمهوری اسلامی بار دیگر هشدار داد: «در صورت مشارکت امارات و عربستان سعودی در حمله به یمن، منابع نفت و گاز این کشورها را هدف قرار می‌دهیم.» اگر امارات و سعودی آنچه بر سرشان گذشت (در جنگ طولانیِ ائتلافشان علیه یمن) را به یاد آورند، متوجه واقعی بودن این هشدارها خواهند شد چرا که از آن تاریخ زیاد نگذشته است. عملکرد و کارنامه انصارالله در جنگ غزه نیز پیش چشم آن‌هاست.