kayhan.ir

کد خبر: ۳۰۴۳۸۵
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۸
ترکیه

 بازداشت 9 نفر در ارتباط با آتش‌سوزی هتل

 
 
 
علی یرلیکایا، وزیر کشور ترکیه، روز سه‌شنبه اعلام کرد تعداد کشته‌شدگان آتش‌سوزی مرگبار در پیست اسکی «کارتالکایا» در استان «بولیِ» این کشور به ۷۶ نفر افزایش یافته و ظرف چند ساعت گذشته، ۹ نفر در ارتباط با این حادثه بازداشت شدند.
به گزارش ایسنا، آتش‌سوزی هولناکی که بامداد روز سه‌شنبه در هتل «گرند کارتال» واقع در پیست اسکی کارتالکایا در شمال‌غرب ترکیه رخ داد، جان ۷۶ نفر را گرفته و ۵۱ نفر دیگر را مجروح کرده است. این هتل ۱۲ طبقه با نمای چوبی، میزبان ۲۳۸ مهمان در اوج تعطیلات دوهفته‌ای مدارس بود.
شاهدان عینی از صحنه‌های وحشتناک فرار مهمانان گزارش داده‌اند. تصاویر ویدئویی نشان می‌دهد که برخی از مهمانان تلاش کرده‌اند با استفاده از ملحفه‌های گره‌زده، خود را از پنجره‌ها به پایین پرت کرده و فرار کنند. رسانه‌ها گزارش داده‌اند که حداقل سه نفر در حین پریدن از پنجره‌ها جان خود را از دست داده‌اند.
به گزارش آناتولی، در همین حال «رجب طیب اردوغان»، رئیس‌جمهور ترکیه در گفت‌وگو با خبرنگاران پس از نشست کابینه در آنکارا اعلام کرد که در پی حادثه آتش‌سوزی در این هتل و جان‌باختن ده‌ها تن بر اثر این حادثه، روز چهارشنبه عزای عمومی خواهد بود.
به گفته «یلماز تونچ»، وزیر دادگستری ترکیه، شش دادستان برای بررسی این حادثه مأمور شده‌اند.
به گزارش دویچه‌وله، در حالی که «نوری ارصوی»، وزیر گردشگری، اعلام کرد که هتل گرند کارتال دو راه‌پله اضطراری داشته است، یکی از بازماندگان از نبود زنگ هشدار، پله‌های ایمنی و آشکارسازهای دود شکایت کرد.
این حادثه نه‌تنها جان ده‌ها نفر را گرفت، بلکه سؤالات جدی درباره ایمنی ساختمان‌های گردشگری در ترکیه را مطرح کرده است. این فاجعه ممکن است منجر به اصلاحات گسترده‌ای در استانداردهای ایمنی هتل‌ها شود تا از وقوع حوادث مشابه در آینده جلوگیری شود.
همچنین در پی وقوع این حادثه، مقامات ایران، روسیه، پاکستان، آذربایجان و رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا در پیام‌های جداگانه جان‌باختن ده‌ها تن در این آتش‌سوزی را تسلیت گفتند.