کد خبر: ۳۰۴۲۲۲
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۴
انگلیس

 هر ۴۵ دقیقه یک میلیونر کوچ می‌کند 


 
 رسانه‌ها در انگلیس با اشاره به گزارش نهاد‌های ناظر اقتصادی می‌گویند از تابستان تاکنون هر ۴۵ دقیقه یک میلیونر از این کشور کوچ کرده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، تحلیلگران در رسانه‌های انگلیس علت عمده آن را سیاست‌های اقتصادی حزب حاکم انگلیس می‌دانند که از تیرماه امسال قدرت را در این کشور در دست گرفته است. کارشناسان کوچ شرکت‌ها و افزایش خروج سرمایه از این کشور و نیز سیاست‌های اقتصادی بحث‌برانگیز دولت جدید را علت روز این شرایط اعلام کردند و افزودند: انگلیس در سال گذشته میلادی ۱۰هزار و هشتصد میلیونر را از دست داد که ۱۵۷درصد نسبت به سال ۲۰۲۳ افزایش نشان می‌دهد.
بر اساس این گزارش در این سال ۷۸ میلیونر (با حداقل ۱۰۰میلیون پوند سرمایه) و ۱۲میلیاردر به دیگر کشور‌های عمدتاً عضو اتحادیه اروپا و برخی کشور‌های عربی حاشیه خلیج‌فارس کوچ کردند. پیش‌تر و پس از جدایی انگلیس از اتحادیه اروپا، موسوم به برگزیت و از بین رفتن جذابیت‌های سرمایه‌گذاری و تولید در انگلیس نیز، شمار زیادی از شرکت‌ها به دیگر کشور‌ها از جمله کشور‌های اروپایی کوچ کردند. بر اساس آخرین گزارش رسمی منتشر شده که مربوط به سال ۲۰۲۳ است، در این سال بیش از ۱۳هزار شرکت در این کشور ورشکست شدند که بیشترین ورشکستگی از بحران اقتصادی سال ۲۰۰۸ محسوب می‌شود. این روند وجود چالش‌های جدی پیش‌روی شرکت‌ها را آشکار می‌کند.