برگزاری مراسم بزرگداشت یومالله 9دی با حضور باشکوه مردم در سراسر کشور
مراسم بزرگداشت سالروز حماسه ۹ دی ماه با حضور پرشور و گسترده مردم ولایتمدار ایران اسلامی در سراسر کشور برگزار شد.
نهم دیماه یادآور پایان رویارویی دو جریان حق و باطل با پیروزی جناح حق است. در یک طرف این معرکه ملت همیشه سرفراز ایران اسلامی قرار داشتند و در طرف دیگر اجتماع تمام جریانهای باطل شکل گرفته بود.
بدون تردید فتنه ۸۸، خطرناکترین توطئه طراحی شده با حجم سرمایهگذاری دشمنان به مدت دو دهه علیه انقلاب اسلامی و نظام دینی از ابتدای پیروزی انقلاب محسوب میشود که با حضور به موقع مردم بصیرمان در صحنه و رهنمودهای داهیانه حضرت امام خامنهای مدظلهالعالی که بیشک یکی از نعمتهای بی بدیل و گرانسنگ الهی برای ملت ایران، جهان اسلام و تمامی بشریت در عصر حاضر است، با شکست مفتضحانه دشمنان داخلی و خارجی مواجه گردید.
در روزهای حماسه ساز دهه بصیرت شاهد پنجمین سالگرد شهادت سردار سرافراز اسلام و سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی هستیم که خار چشم دشمنان اسلام و به راستی و درستی مصداق «اشداء علی الکفار و رحماء بینهم»
بود، شهید سلیمانی پس از سالها مجاهدت در دوران دفاع مقدس و حضور در خط مقدم مبارزه با تروریسم بینالمللی و استکبار جهانی؛ همراه با همرزمانش به ویژه ابومهدی المهندس به شهادت رسید هر چند برای ملت راست قامت و سربلند ایران، داغی سنگین و خسرانی بزرگ بود، ولی این شهادت، بشارت جاری شدن خونی تازه در رگهای مقاومت و دمیدن روحی تازه در کالبد انقلاب اسلامی بود.
مردم انقلابی ایران اسلامی امسال پس از ۱۵ سال، با بزرگداشت این حماسه باری دیگر، ولایتمداری و بصیرت خود را به نمایش گذاشتند.
قنبری: دشمنان از ماهها قبل از انتخابات
برای فتنه ۸۸ برنامهریزی کرده بودند
حشمتالله قنبری، استاد دانشگاه و پژوهشگر تاریخ در مراسم گرامیداشت حماسه ۹ دی که با حضور اقشار مختلف مردم در میدان امام حسین(ع) تهران برگزار شد، گفت: امروز پانزدهمین سالروز حماسه بزرگ ملت ایران در بنیانکنی از فتنه تاریک و سیاهی بود که در پی انتخابات ریاست جمهوری دهم به وقوع پیوست.
وی افزود: در سال ۸۸ بعد از انتخابات ریاست جمهوری مجموعهای از تعصبات و بد اخلاقیها و لجاجتهای کور از ناحیه برخی افراد ذینفع در انتخابات زمینه مناسبی را برای ضربه زدن به حیات اسلامی مقدسات و ارزشهای انقلابی و اسلامی در اختیار دشمنان و بدخواهان کشور قرار داد.
استاد دانشگاه و پژوهشگر تاریخ تاکید کرد: همان طور که مستحضر هستید دو نفر از نامزدهای انتخاباتی با ادعای تقلب و بعدها به بهانه صیانت از آرای مردم وارد یک فضای ماجراجویانه سخت شدند که با دخالت بیگانگان به سرعت عجیبی فضای سیاسی و اجتماعی کشور را به سمت آشوب سوق داد و فتنهای پدیدار شد که دشمنان شناسنامهدار و بیشناسنامه ملت ایران از ماهها قبل از انتخابات برای آن برنامهریزی کرده بودند.
قنبری ادامه داد: آنها بنا داشتند انتخابات را به یک انقلاب رنگین و مخملی تبدیل کنند و نظام جمهوری اسلامی را در ایران براندازی کنند.
وی اظهار کرد: فتنه سبز با حمایت ایالات متحده آمریکا و همپیمانان تبهکار او در اعتراض به انتخابات [شکل گرفت] و اعتراض به انتخابات در گذر زمان با آتش زدن خیمههای حسینی هجوم بردن به مساجد و تکایا و اعتقادات انجامید، تا اینکه خروش و خروج حماسی ملت نجیب و شریف ایران در روزهای هشتم و نهم دی ماه غائله را ختم کرد و متمردین و بدخواهان و معاندین اسلام و ایران را با یأس و ناامیدی مواجه کرد.
این استاد دانشگاه گفت: آن آشوبها خاتمه پیدا کرد اما در فرهنگ واژههای انقلاب اسلامی کلمه فتنه با حضور و رنگ و شکل جدید ورود پیدا کرد. البته فتنه یک واژه ساخته شده برآمده از متن زندگی مردم نیست بلکه واژهای است که در سپهر سیاست مبتنی بر اسلام از معنای دقیق و مفهوم عمیق و ریشهدار برخوردار است.