جشنواره پژوهشی و فناوری دانشگاه جامع امام حسین(ع) برگزار شد
مراسم اختتامیه سیویکمین جشنواره پژوهشی و فناوری دانشگاه جامع
امام حسین(ع) با تجلیل از ۷۱ منتخب این جشنواره برگزار شد.
سیویکمین مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری با حضور جمعی از مقامات لشکری و کشوری در دانشگاه جامع امام حسین(ع) برگزار شد.
شهرام علیاری، معاون پژوهش دانشگاه جامع امام حسین(ع) در این مراسم با بیان اینکه در قالب برنامه حرکت بیش از ۸۶۲ برنامه در دانشگاه تدوین شده است، اظهار داشت:
۵۷۳ برنامه در حوزه تحقیقات، علوم و فناوری و ۲۸۹ برنامه در حوزه دانش و پژوهش
بوده است.
معاون پژوهش دانشگاه جامع امام حسین(ع) با اشاره به سیویکمین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه جامع حضرت امام حسین(ع) گفت: شاخصهای منتخبین این جشنواره بر اساس شاخصهای جشنواره سلمان بررسی شد.
وی با تاکید بر اینکه آثار محققین و پژوهشگران در ۱۹ محور و ۷۱ عنوان مورد بررسی قرار گرفت، خاطرنشان کرد: در حوزه علوم انسانی ۲۶ و در حوزه علوم، تحقیق و فناوری
۴۵ اثر انتخاب شدند.
علیاری گفت: اقدامات و فعالیتهای ما بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه جامع
امام حسین(ع) تدوین شده و در هفت محور فعالیت میکنیم.
معاون پژوهش دانشگاه جامع امام حسین(ع) افزود: سال گذشته نقشه راه دانشکدههای این دانشگاه بر اساس ۷ برنامه تحولی تدوین شده است و امیدواریم تا پایان سال تکمیل
و ابلاغ شود.
وی با اشاره به راهاندازی سامانه ایدهپروری در دانشگاه جامع امام حسین(ع) گفت: ۱۵ رویداد در همین خصوص برگزار و در مجموع ۳۵۷ ایده دریافت شد که ۱۷ ایده آن تایید و مورد بهرهبرداری و قرار داد قرار گرفت.
سردار حسنیآهنگر: دانشگاهیان و حوزویها
پیشران بیانیه گام دوم انقلاب برای جهانی شدن هستند
سردار محمدرضا حسنی، آهنگر فرمانده دانشگاه جامع امام حسین(ع) نیز در مراسم اختتامیه سیویکمین جشنواره پژوهشی و فناوری دانشگاه جامع امام حسین(ع) با بیان اینکه شهید سردار سلیمانی در وصیتنامه خود و شهید سید حسن نصرالله در سخنرانی خود بر مظلومیت رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید کردند، گفت: هنوز نتوانستهایم اندیشههای رهبر معظم انقلاب را در حوزه اجرا بهخوبی دنبال کنیم.
وی درباره تأثیرات پیروزی انقلاب اسلامی ایران به دنیا، افزود: انقلاب اسلامی هندسه قدرت را در دنیا تغییر داد و بهرغم تأثیرگذاری قدرتهای غرب و شرق بر کشورهای مختلف، گفتمان جدیدی را در سطح جهان که همان گفتمان جبهه حق و مبانی اسلام ناب بود و نجاتدهنده جامعه بشریت به سمت انسانیت است را پدید آورد.
فرمانده دانشگاه جامع امام حسین(ع) بیان کرد: اگر بخواهیم ادبیات و مبانی اسلام را به گوش جهانیان برسانیم، نیازمند قدرت در سطح بینالمللی هستیم و یکی از راههای دستیابی به قدرت، کسب علم است.
سردار آهنگر اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی بر حضور ایران در میان ۱۰ کشور نخست در حوزه هوش مصنوعی تأکید کردهاند، بنابراین تحقق این امر یک تکلیف است، چراکه ابرقدرتها از هوش مصنوعی استفاده میکنند و ما هم باید صاحب این فناوری شویم و جزو کشورهای پیشرفته باشیم.
به گزارش فارس، وی در ادامه به بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرد و گفت: دانشگاهیان و حوزویها پیشران بیانیه گام دوم انقلاب برای جهانی شدن هستند چرا که هر تمدن برای شکلگیری نیاز به دو مؤلفه انسان و نظامهایی بر اساس تولید فکر و دانش در حل مسائل حکمرانی دارد.