کد خبر: ۳۰۲۰۹۵
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۲

#  پرسه ـ در ـ فضای ـ مجـازی

 

 یاد شهیدجمهور بخیر

 احسان صالحی با زنده کردن یاد شهید رئیسی، این تصویر را به اشتراک گذاشت و نوشت: «شب یلدای پارسال را گرگان بود برای سفر استانی. بین برنامه‌ها به پادگان ارتش آمد در کنار سربازهای دور از خانواده. بعد رفت جلسه شورای اداری استان را تشکیل داد با حضور همه مدیران استان. صبح هم رفت مراوه‌تپه دورترین شهرستان استان گلستان. یلدا برای رئیسی با مردم بودن گرم بود و معنادار.»
 محسن مقصودی نیز با اشاره به دیدار سال گذشته رئیس‌جمهور شهید با سربازان در شب یلدا، نوشت: «چقدر دلمان برایت تنگ شده حاج‌آقا؛ تقریباً همه جمعه‌ها را به‌جای آنکه کنار خانواده خودت باشی کنار خانواده بزرگ ملت ایران در اقصی‌نقاط کشور بودی... حتی مراسم ‎یلدا را با سربازان استان گلستان سپری کردی، در روزی که از ۶ صبح تا ۱۲ شب پیگیر مسائل مردم بودی.»
 تاریخ و فرهنگ ایرانی
 علیرضا زادبر: ««شب چله» آیین سنتی خودمان، برآمده از فرهنگ و تاریخ ایرانی است. رسمی که صله‌رحم مورد تاکید اسلام نیز در آن جریان دارد. اگر آداب و سنن ایرانی را به درستی حفظ کنیم بخشی از جامعه به سمت تقلید از رسومات غربی نمی‌رود. ما خودمان تاریخ و تمدن داریم.»
 روح کوروش شاد!
 علیرضا زادبر: «ترکیه در سوریه بود، روسیه بود، آمریکا بود، اوکراین بود، قطر و امارات بودند‌، سعودی بود، اسرائیل بود و هست، از ملیت‌هایی اروپایی و چینی بودند. فقط به ایران می‌گویند: نباید می‌رفتی! نباید باشی! نباید تو به مدیترانه دسترسی داشته باشی! روح کوروش شاد اگر بود به او هم همین را می‌گفتند؟»
 نتیجه کار جهادی دولت شهید رئیسی

 محمدجواد مولوی با انتشار این تصاویر نوشت: «فاصله دو عکس اول و آخر، تنها ۳ سال، کار جهادی دولت شهید رئیسی است!»
 نگاه تحقیرآمیز آمریکا به منطقه
 فواد ایزدی: «اعتراف جالب سناتور آمریکایی، جیم ریش: «ما برای سرنگونی دولت اسد سال‌ها کار کردیم و کار را تمام کردیم.»؛ پس چرا مجلس نمایندگان کنگره دیروز قانون تحریم‌های سوریه را برای ۵ سال دیگر تمدید کرد؟ چون در نگاه آمریکایی کشورهای منطقه باید ضعیف و مطیع باشند.»
 آینده از آنِ شماست

 نورا براتی با انتشار این تصویر سلفی از جوانان و نوجوانان فلسطینی نوشت: «آینده فلسطین از آنِ شماست، پس به کوری چشم صهیونیستا امیدتون رو فریاد بزنید...»
 اگه ایران بود، چه می‌شد؟
 عبدالمجید خرقانی: «ژاپن امسال برای دومین‌بار در پرتاب موشک فضائی کایروس شکست خورد! مگه غرب‌زده‌ها ژاپن رو به عنوان رفیق مدرنیته آمریکا معرفی نمی‌کردن؟ اگه همین اتفاق واسه ایران بود چه می‌کردند؟»